ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 11-5-2011 ανακοίνωση ΑΣΚΕ 12/5/2011

Η κυβέρνηση της οικογένειας Παπανδρέου με τους ξενόφερτους «συμβούλους» και τους εγχώριους συνενόχους της έβαψε πάλι τους δρόμους της Αθήνας με αίμα, με αφορμή ασήμαντα, αρχικά, επεισόδια στο τέλος της μεγάλης αντιμνημονιακής πορείας. Όργανά της και πάλι οι εγκάθετοί της στην αστυνομία και στους γνωστούς αγνώστους των «αναρχικών».
Οι στόχοι της πολλαπλοί :
Εκφοβισμός των πολιτών, ώστε να μη διογκωθούν οι διαδηλώσεις κατά της πολιτικής των μνημονίων για την αφαίμαξη και εξαθλίωση της χώρας υπέρ των ληστρικών αγορών και τραπεζών.
Η απόσπαση της προσοχής από τις προτάσεις Σαμαρά, που, καίτοι νεοφιλελεύθερες, της χαλάνε τη συνταγή της «συναίνεσης», δηλ. της υποταγής.
Και αποπροσανατολισμός (με τη βοήθεια και του άλλου οργάνου της, των ακροδεξιών...) των Ελλήνων πολιτών από την πλήρως δικαιολογημένη οργή κατά της σχεδιασμένης «ανοχής» προς την ασύδοτη, παράνομη μετανάστευση, που επίσης με αιματηρό τρόπο άρχισε να αποδίδει τους επιδιωκόμενους καρπούς της.
Και οι τρείς στόχοι φαίνεται πλέον ότι αποτυγχάνουν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των, αμήχανων πλέον, παπαγάλων των ΜΜΕ της.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)