ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Μέτρα αυτοπροστασίας, δυστυχώς (γι' αυτούς) ατελέσφορα…

Γνωρίζουν καλά τα ανδρείκελα του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ ότι τώρα πλέον σχεδόν όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το ρόλο που διαδραματίζουν, ότι φτάνει το (μάλλον επώδυνο…) τέλος τους και (νομίζουν ότι) παίρνουν τα μέτρα τους.
Από τη μια, νομοθετούν μέτρα προστασίας και επέκτασης όλων(!) των ναρκωτικών (παλιό όνειρο του Γιωργάκη) για … χρήση, μέχρι να γίνει ολόκληρη η Ελλάδα χασισοφυτεία, με τη διττή ελπίδα:
Α) Να εξασφαλίσουν άμεσα την ψήφο όλων των ναρκοχρηστών. Β) Μεσοπρόθεσμα να στείλουν ακόμη περισσότερους απελπισμένους νέους στα δεσμά των ναρκωτικών, ώστε να μην «αγανακτούν» και να μην κινητοποιούνται εναντίον τους. Την απάντηση θα τη λάβουν, οι ανόητοι, το Σεπτέμβρη …
Από την άλλη, σχεδιάζουν μέτρα φίμωσης του διαδικτύου, ώστε να μην μπορούν οι νέοι να συντονίζουν τις ποικίλες αντιδράσεις τους στους δωσίλογους απατεώνες, μια που τα πανάθλια ΜΜΕ τους εξυπηρετούν μόνο τους παραγωγούς … γιαουρτιού.
Η απάντηση, και πάλι, από το Σεπτέμβρη…
Τέλος, για το σύγχρονο δουλεμπόριο, οι ΜΚΟ πήραν και αρμοδιότητες γραφείων ευρέσεως εργασίας(!), σκοπεύοντας μέσω αυτών να διορίσουν 150.000 νέους με μισθούς πείνας, ελπίζοντας στην ψήφο τη δική τους και των συγγενών τους. Ελπίζοντας …
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Για τη Λιβύη


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)