ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Οι ξένοι «προστάτες» της Ελλάδας και σύσσωμη η εγχώρια διαπλοκή πανηγυρίζουν για την πρωθυπουργοποίηση του Λ. Παπαδήμου. Προφανώς, γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης τους. Το βιογραφικό του είναι αποκαλυπτικό:
1) Ο Λ. Παπαδήμος διετέλεσε διοικητής της ΤτΕ το διάστημα 1994-2002. Κατά τη διάρκεια της θητείας του «κάλυψε» από τη θέση του τους κυβερνητικούς χειρισμούς της τότε κυβέρνησης Σημίτη στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και μάλιστα με δική του απόφαση τριπλασιάστηκε το όριο για τα περίφημα μετοχοδάνεια από τα 5 εκ.δραχμές στα 15 εκ. δραχμές. Επιπλέον, υπήρξε ένας από τους ανθρώπους που, λόγω της θέσης του, χειρίστηκε τη διαδικασία ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και είναι συνυπεύθυνος για την, αποδεδειγμένη πλέον, παραποίηση οικονομικών στοιχείων, που προηγήθηκε της ένταξης. Η παραποίηση των στοιχείων είχε στόχο όχι να κρύψει την αλήθεια από τους Ευρωπαίους, όπως λένε στα ΜΜΕ, μιας και είναι επίσης αποδεδειγμένο ότι η παραποίηση έγινε σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους, αλλά από τον ελληνικό λαό, καλλιεργώντας την ψευδαίσθηση της ισχυρής Ελλάδας.
2) Ο Λ. Παπαδήμος στη συνέχεια προήχθη και διετέλεσε (2002-2010) αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, προφανώς σε αντάλλαγμα για τις «πολύτιμες» υπηρεσίες που είχε προσφέρει στην ΤτΕ. Στη διάρκεια της θητείας του υπήρξε ένας από τους αρχιτέκτονες και εκτελεστές της οικονομικής πολιτικής της ΕΚΤ και της Ε.Ε., που τα καταστροφικά της αποτελέσματα είναι ορατά πλέον σε όλους.
3) Ο Λ. Παπαδήμος την τελευταία διετία υπήρξε άμισθος σύμβουλος του ΓΑΠ, προφανώς εγκρίνοντας τη μνημονιακή πολιτική υποδούλωσης της χώρας.
4) Ο Λ. Παπαδήμος είναι γνωστό και εξέχον μέλος της παγκόσμιας οικονομικής οργάνωσης «Τριμερής», που συστάθηκε προ ετών, με πρωτοβουλία της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, προκειμένου να ελέγχει οικονομικά και πολιτικά τα κράτη. Αρκεί να αναφερθεί μόνο η δήλωση του ιδρυτή της Τριμερούς, μεγαλοπαράγοντα του παγκόσμιου καπιταλισμού Ντέιβιντ Ροκφέλλερ: «Ο στόχος της Τριμερούς είναι να μειωθεί ο ρόλος των κυβερνήσεων. Κάποιος πρέπει να αναλάβει αυτά που κάνουν οι κυβερνήσεις και οι πολυεθνικές εταιρείες φαίνεται να είναι οι οντότητες που είναι πιο λογικό να το κάνουν αυτό. Οι ηγεσίες των εταιρειών είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν και να διαχειριστούν τα «τρέχοντα», μεταξύ των οποίων και τις κοινωνίες, αποτελεσματικότερα και άρα φθηνότερα και κυρίως χωρίς περιορισμούς. Η δημοκρατία θέτει εξοργιστικά εμπόδια στις πολυεθνικές κι αυτό πρέπει να αλλάξει».
Δεν είναι τυχαίο ότι μέλος της ίδιας οργάνωσης είναι, εκτός από τον Παπαδήμο, και ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μ. Μόντι. Να σημειωθεί ότι άλλα ελληνόφωνα μέλη της οργάνωσης είναι ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γ. Βασιλείου, γνωστός υποστηρικτής του Σχεδίου Ανάν, ο τέως πρόεδρος του ΟΤΕ Π. Βουρλούμης (που έδωσε τον Οργανισμό στους Γερμανούς και είχε διεκπεραιώσει τις «χρυσές» δουλειές με τη Ζίμενς και την Ιντρακόμ του Κόκκαλη), ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Ο. Κυριακόπουλος και ο διευθυντής της Καθημερινής (τ. κνίτης) Αlexis Papahelas.
Τα σχόλια περιττεύουν!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)