ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Προς τους αναγνώστες της "Ενημέρωσης" και τους φίλους του ΑΣΚΕ

Την ώρα που γράφεται η «Ε» πιθανολογείται η διεξαγωγή εκλογών μεταξύ 29/4 και 13/5. Επειδή επίσημη προκήρυξη δεν έχει γίνει κι επειδή οι άνθρωποι που μας κυβερνούν ψευδολογούν ασύστολα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε πότε ούτε πώς θα γίνουν οι εκλογές. Επειδή, όμως, κρίνουμε ότι μάλλον τους συμφέρει να γίνουν τώρα, θεωρούμε πιθανότατη τη διεξαγωγή τους σε κάποια από τις ημερομηνίες αυτές.
Το εκλογικό αποτέλεσμα δε θα οδηγήσει στη δημιουργία μιας σταθερής κυβέρνησης, αντιθέτως η πολιτική ρευστότητα θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, με τα σκληρότερα μέτρα του Ιουνίου και την οργή του λαού να φτάνει στα ύψη, όπως γράφουμε πιο αναλυτικά στο κύριο άρθρο αυτού του φύλλου.
Σ’ αυτές τις συνθήκες, αυτό που πρέπει ν’ ακούσει το εκλογικό σώμα δεν είναι μόνο η καταδίκη του μνημονίου, για την οποία άλλωστε έχει φροντίσει και το ίδιο το σύστημα με αντιμνημονιακά κόμματα που προβάλλει. Πρέπει επιπλέον ν’ ακούσει μια καθαρή πρόταση για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την ανόρθωση της οικονομίας της.
Αυτή την πρόταση επιθυμεί το ΑΣΚΕ να προβάλει και με τη συμμετοχή του στις ερχόμενες εκλογές, εφ’ όσον καταφέρει να υπερπηδήσει τα εμπόδια, κυρίως το οικονομικό κόστος. Είναι ενθαρρυντικό ότι ο αριθμός των μελών και των φίλων του ΑΣΚΕ αυξάνεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες, αφού όλοι βλέπουν ότι οι θέσεις του δικαιώνονται και οι προβλέψεις του επαληθεύονται. Με τα μνημόνια, όμως, η οικονομική κατάσταση όλων των μελών και των φίλων του ΑΣΚΕ έχει επιδεινωθεί, σε πολλούς μάλιστα δραματικά. Περιττό να επαναλάβουμε ότι το ΑΣΚΕ δεν παίρνει καμιά κρατική επιχορήγηση, ούτε έχει ούτε θέλει να έχει την ενίσχυση κάποιου οικονομικά ισχυρού.
Με τα δεδομένα αυτά, κάνουμε έκκληση σ’ όλους τους αναγνώστες της «Ε» και τους φίλους του ΑΣΚΕ να έρθουν σ’ επαφή με την Εκτελεστική Επιτροπή και να δηλώσουν εγκαίρως ποια βοήθεια, μικρή ή μεγάλη, οικονομική ή άλλη, μπορούν να προσφέρουν, ώστε να γίνει δυνατή η συμμετοχή μας στις εκλογές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πώς απαντάμε στους κατακτητές της τρόικας; »


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)