ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η … παράδοση της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας

Ο κ. Γεωργίου, πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και «σεσημασμένο» στέλεχος του Δ.Ν.Τ., διορισμένος από τον κ. Παπακωνσταντίνου, δέχεται εντολές από τους πραγματικούς κυβερνήτες της χώρας μας, ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ, και δίνει αναφορά σε αυτούς.
Αποκαλύφθηκαν όλα πλέον, μετά τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής του αλληλογραφίας. Στόχοι; Το φούσκωμα του χρέους, πρωτίστως, ώστε να υπαχθεί η χώρα στο ΔΝΤ και γενικότερα στην τρόικα και να διευκολυνθούν οι ιθύνοντες να επιτεθούν σε μισθούς και συντάξεις. Δευτερευόντως, να περάσουν οι οδηγίες του Τόμσεν για το νέο νομοσχέδιο που θα καθορίζει τη λειτουργία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Βρήκε μάλιστα και υπερασπιστές στην επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο του χρέους, τον Γκίκα Χαρδούβελη, σύμβουλο του Παπαδήμου και τη Στέλα Μπαλφούστα, υπάλληλο της υπηρεσίας της Βουλής για τον έλεγχο του χρέους.
Αλήθεια, κάποιοι αστοί πολιτικοί, που υποδύονται τους πατριώτες, ως αντιπολίτευση ζήτησαν την παραίτησή του; Τώρα, που κυβερνούν και αντιπολιτεύονται ταυτόχρονα, καθαίρεσαν τον εν λόγω κύριο;


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)