Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ (Ανακοίνωση του Α.Σ.Κ.Ε. 28/9/2012)

Η επιβολή της νέας κατοχής, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού και η αρπαγή του δημόσιου πλούτου μας, για να θησαυρίζουν οι ξένοι προστάτες, έχει φέρει σε μια πρωτοφανή κρίση το πολιτικό σύστημα που τους υπηρετεί. Στις συνθήκες αυτής της κρίσης οξύνονται και οι εσωτερικές αντιθέσεις ανάμεσα στις διάφορες μερίδες του ξένου παράγοντα και τους εντόπιους υπηρέτες τους (επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, πολιτικούς κ.λπ.), με συμμαχίες που δημιουργούνται και διαλύονται ταχύτατα.
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται, εν όψει και των νέων μέτρων, να αποπροσανατολιστεί με τις «αποκαλύψεις» σκανδάλων. Γνωρίζει πλέον ότι ΟΛΟΙ όσοι υπηρετούν την κατοχή και την εξάρτηση είναι πνιγμένοι στη διαφθορά και τελικά, στα πλαίσια του σημερινού συστήματος, δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανένας ή θα τιμωρηθούν ελάχιστοι, ως αποδιοπομπαίοι, που δεν έχουν πολύ γερές πλάτες. Πού βρίσκονται οι ένοχοι των μεγάλων έργων, του κτηματολογίου, της Ζίμενς, ο κ. Τσουκάτος, που έχει ομολογήσει την ενοχή του;
Ο ελληνικός λαός καλείται από την ιστορία του σ’ ένα νέο αγώνα για την εθνική και κοινωνική του απελευθέρωση, από την Ε.Ε. και το ευρώ της, από τις ΗΠΑ και το ΔΝΤ τους, απ’ όλους τους ξένους προστάτες, ώστε η πατρίδα μας να ανακτήσει τη θέση που της αξίζει. Και τότε, μεταξύ άλλων, θα αποδοθεί δικαιοσύνη για όσους κατέκλεψαν το δημόσιο πλούτο και παρέδωσαν την Ελλάδα σε ξένα συμφέροντα.