Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από τη «ΜΑΝΩΛΑΔΑ» στο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ

Τα γεγονότα του περασμένου μήνα στη Μανωλάδα της Ηλείας,όταν δύστυχοι Πακιστανοί διαμαρτυρόμενοι για απλήρωτη εργασία σε φυτεία φράουλας του (Κεφαλονίτη) Βαγγελάτου πυροβολήθηκαν (!) από μπράβους του, αποκάλυψαν σε όλο το μεγαλείο του το πρώτο (χρονικά) αίτιο της μάστιγας των λαθρομεταναστών, με τα καταλυτικά για την κοινωνία και τη χώρα μας αποτελέσματα. Στην περιοχή εκείνη υπάρχουν 7.000 μετανάστες, που διατελούν υπο την ηγεσία του προέδρου των Πακιστανών στην Ελλάδα Τζαρέτ Ασλάμ, του Πακιστανού Προξένου και της ΚΕΕΡΦΑ του Π. Κωνσταντίνου, των τροτσκιστών(...), σε 2.000 Έλληνες κατοίκους και, κατά σύμπτωση (;), συμφωνούν με επίσημα στοιχεία που ανεβάζουν τη συμμετοχή των μεταναστών στον τουριστικό τομέα 7 στους 2 Έλληνες!
Το πρώτο αυτό (χρονικά) αίτιο ήταν (και διατηρείται) η δημιουργία εφεδρικού στρατού εργασίας, ώστε να μειωθούν μέχρι εκμηδενισμού οι μισθοί σε όλες τις χειρωνακτικές εργασίες, κάτι που επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς, με αφορμή την κρίση και τα κατορθώματα Γιωργάκη, τρόικας και Γερμανίας. Επωφελούμενοι οι γνωστοί «εργολάβοι» πάσης φύσεως σε όλους τους τομείς, με προστάτες όλους, σχεδόν, τους πολιτικούς, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και ως έσχατη απόδειξη η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία «μη χτυπάτε τη φράουλα», σε όσους διαμαρτύρονταν για τους πυροβολισμούς...
Και τώρα έρχεται ο Ρουπακιώτης, με την κάλυψη ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και...ΣΥΡΙΖΑ, να μας προσφέρει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, για να προστατεύσει και τους άλλους αίτιους του καταστροφικού φαινομένου.
(Αναλυτικά θα υπάρχει άρθρο στα Επίκαιρα κείμενα)