ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Η εταιρεία Ελντοράντο, με τις πλάτες της κυβέρνησης, συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στη Χαλκιδική, παράλληλα όμως συνεχίζεται και η αντίσταση των κατοίκων. Στους 4 ήδη κρατούμενους σύντομα αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι.
Στη φάση αυτή η εταιρεία κόβει χιλιάδες δέντρα και κατασκευάζει ένα φράγμα όπου προβλέπεται να συγκεντρώνονται τα επικίνδυνα απόβλητα, που θα δηλητηριάζουν το νερό που σήμερα υδροδοτεί την Ιερισσό.
Ένα δεύτερο φράγμα θέλουν να κατασκευάσουν σε περιοχή που ανήκει στη Μονή Ιβήρων. Επειδή οι μοναχοί αρνήθηκαν την πώλησή της, η κυβέρνηση προχωρεί σε αναγκαστική απαλλοτρίωση!
Ο δήμαρχος Αριστοτέλη (Ιερισσού), ο διαβόητος Πάχτας, φοβούμενος τη λαϊκή οργή, μετακόμισε σε άλλο δήμο, συγκεκριμένα νοίκιασε σπίτι στον Πολύγυρο, δίπλα στην αστυνομία! Επειδή δεν προβλέπεται να επανεκλεγεί, οι φήμες λένε ότι θα πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές με το Λοβέρδο!
Το καλό είναι ότι ο προγραμματισμός της εταιρείας πήγε ένα χρόνο πίσω και, με αυτή την καθυστέρηση, με την ενδυνάμωση του αγώνα των κατοίκων και τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, αυξάνονται τα περιθώρια για διακοπή των εργασιών πριν αρχίσει η εξόρυξη.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)