ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο Σαμαράς, ο υιός και η απόλυση

Στο (αμερικάνικο) Κολέγιο Αθηνών, όπου συνωστίζονται οι γόνοι των οικογενειών που λυμαίνονται τη χώρα μας, φοιτά και ο υιός του Α. Σαμαρά. Ο νεαρός στις εξετάσεις του Ιουνίου «πιάστηκε στα πράσα να κλέβει», δηλ. ν’ αντιγράφει. Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις συνέχισε ν’ αντιγράφει, οπότε η επιτηρήτρια καθηγήτρια τελικά εμηδένισε το γραπτό του.

Θα ανέμενε κανείς ότι στοιχειώδης λογική και πολιτική, έστω, ευφυΐα θα υποχρέωνε τον Α. Σαμαρά να ζητήσει συγγνώμη από την καθηγήτρια και να την συγχαρεί για την ευσυνειδησία της. Αντ’ αυτού το διοικητικό συμβούλιο του Κολεγίου (πρόεδρος και θείος του νεαρού είναι ο αδελφός του πρωθυπουργού) απέλυσε(!) την καθηγήτρια. Και το ακόμη χειρότερο, μετά από την ένσταση της καθηγήτριας, το υπηρεσιακό (κρατικό συμβούλιο) συμβούλιο επικύρωσε την απόλυση, λόγω …ανεπάρκειας της καθηγήτριας (!!), παρά την εικοσαετή «επαρκώς» υπηρεσία της στο λειτούργημα.

Σε τέτοια «σχολεία» προετοιμάζονται τα ονόματα που κοσμούν τα πρωτοσέλιδα, τις οθόνες και που προορίζονται να μας κυβερνούν, φευ!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)