ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΗ ή ΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ;

     Τουλάχιστον ερωτηματικά προκαλεί η, πριν λίγους μήνες, ξαφνική (;) ανακάλυψη από τα διεθνή ΜΜΕ ότι οι τζιχαντιστές του λεγόμενου Ισλαμικού κράτους (ISIS), που πολεμούσαν(;) για την ανατροπή του Ασαντ στη Συρία, έχουν καταλάβει τη βορειανατολική Συρία (35%) και μεγάλο μέρος του κεντρικού Ιράκ, δηλ. περιοχές με πολλες πετρελαιοπηγές και διυλιστήρια. Είναι  άρτια εξοπλισμένοι με αμερικανικά όπλα, με άρματα και οχήματα μάχης, που δήθεν πήραν από τον ιρακινό στρατό. Είναι γνωστό ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο, σε ειδική συνεδρίαση τον Ιανουάριο του 2014, ψήφισε τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη 2014, όχι μόνο του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», αλλά και των Τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους», που ενισχύονται από τα σουνιτικά θεοκρατικά καθεστώτα του Περσικού και την Τουρκία (νομίζοντας ότι έτσι μειώνει την κουρδική απειλή). Ολοι  σύμμαχοι των ΗΠΑ.
     Οι «έξαλλοι» τζιχαντιστές, που σε βίντεο φαίνεται να σφάζουν  δυτικούς και αντιπάλους και προβαλλονται δεόντως από τα δυτικά ΜΜΕ,  δεν λένε κουβέντα κατά του Ισραήλ(!). Μάλιστα ο πρώην πράκτορας της NSA και της CIA Edward Snowden αποκάλυψε ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας Abu Bakr Al Baghdadi είχε εκπαιδευτεί στο Ισραήλ. Επίσης, λέγεται ότι το πετρέλαιο των περιοχών που ελέγχουν  το εμπορεύονται με την Τουρκία και το Ισραήλ κερδίζοντας περί τα 3 εκ. δολάρια την μέρα. Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και των θλιβερών της Γαλλίας είναι για ξεκάρφωμα; Εκφράζουν ενδοαμερικανικές αντιθέσεις; ή οριοθετούν τις περιοχές κυριαρχίας των σουνιτών;
      Από την εποχή του υιού Μπους λένε ότι υπήρχαν σχέδια ανατροπής των συνόρων που ορίστηκαν με τη γαλλοβρετανική συμφωνία Σάικς-Πικό το 1916. Δηλ. τη δημιουργία ενός σιϊτικού,  ενός σουνιτικού και ενος κουρδικού κράτους που να έχουν διαρκή αντιπαλότητα  με σκοπό την αποδυνάμωση του Ιράν και των θεοκρατικών καθεστώτων του Περσικού Κόλπου, ώστε να διατηρούν οι ΗΠΑ και οι «πρόθυμοι» δυτικοί το ρόλο του επικυρίαρχου για τον έλεγχο των πετρελαίων. Ετσι όλες οι ισορροπίες θα ανατραπούν, χωρίς κατ΄ανάγκη να ευοδωθούν τα σχέδια των ΗΠΑ, που σήμερα δεν είναι πλεον παντοδύναμες, ενώ η Τουρκία παζαρεύει από φίλος και υποστηρικτής τους να γίνει εχθρός των Τζιχαντιστών! 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)