ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Κατορθώματα των Γερμανών στην Ελλάδα

Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν ακαριαία την ευκαιρία που τους έδωσε ο αμερικανός ΓΑΠ και η ανεκδιήγητη παρέα του και τάχα αντεκδικούμενοι επιτέθηκαν ολομέτωπα, με φύλλο συκής την Τρόικα, στη χώρα μας. Ισχυρίζονται πως θέλουν το «καλό» μας, να πατάξουν τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή και να μας οδηγήσουν στην ...Ανάπτυξη.

Ολοι, πλέον, όμως γνωρίζουν τι επιδιώκουν αυτοί οι απόγονοι των ναζιστών και συνεχιστές των στη χώρα μας. Μας ζητούν να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά αυτοί αρνούνται και να συζητήσουν την πληρωμή των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που μας χρωστάνε.

 Μας ζητούν να πληρώνουμε τους (άδικους) φόρους μας κι εκείνοι αρνούνται να πληρώσουν π.χ. τα χρέη (600 εκατομ.) της Χόχτιφ του Αεροδρομίου προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς, παρά τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις.

 Μας ζητούν να πατάξουμε τη διαφθορά κι εκείνοι καλύπτουν π.χ. απόλυτα την ανεκδιήγητη Siemens (που ακόμη απλώνεται σ’όλη τη χώρα). Η ζημιά που μας προκάλεσε ξεπερνά το 1δις., «συζήτησαν» για 400 εκατομ. και τελικά συμφώνησαν (!) στα 92 εκατομ. με τα οποία θα χρηματοδοτούνταν δράσεις (!) κατά της διαφθοράς από επιτροπή με τέσσερα μέλη Έλληνες (;) και τρεις υπαλλήλους της Siemens (!!). Και φυσικά δεν έγινε τίποτα, εκτός από 100 υποτροφίες (!) για γερμανικά πανεπιστήμια, ώστε να κατασκευάσουν όργανά τους.

- Ιδρύουν εταιρείες εδώ, για να βοηθήσουν την ...Ανάπτυξη και διάθεση ελληνικών προϊόντων, όπως διαλαλούσε π.χ. το δίκτυο ανά την Ελλάδα της «Lidl» και τώρα μας εξακοντίζει καθημερινά διαφημίσεις για ...γαλλικά (έχουν μετοχές και Γάλλοι ;) κρασιά!!!

Και εμείς τι κάνουμε, μια που τα γνωστά κόμματα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, ακόμη και τα τάχα αντιμνημονιακά;

Δεν έπρεπε π.χ. ούτε να πλησιάζουμε καν τα όποιου είδους καταστήματά τους;

Δεν έπρεπε να ζητούμε, πριν να πληρώσουμε (έχουμε δεν έχουμε) τις δόσεις μας, να μας δείξουν τις αποδείξεις πληρωμής των ξένων; Δεν έπρεπε να ζητούμε με πολλές υπογραφές απ’όλους τους υποψήφιους και εκλεγμένους βουλευτές να μας πουν τι έκαναν για όλα τα γερμανικά (και όχι μόνο) όργια στη χώρα μας;

Αυτά και πολλά άλλα ανάλογα είνα, εύκολα να γίνουν και θα αποτελούσαν μια καλή αρχή για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση της χώρας μας.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)