ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΝΕΑ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» με πρόσημο ...την καταστροφή

Στις 21/9, ο Α. Τσίπρας, αφού περάτωσε τις οικογενειακές διακοπές σε παραθαλάσσια βίλα μεγαλοεπιχειρηματία, κατά Σούνιο μεριά, αφού ενέγραψε το μεγαλύτερο παιδί του σε πολυτελές ιδιωτικό διδακτήριο (χωρίς ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και χωρίς, φυσικά, παιδιά μεταναστών) και αφού τακτοποίησε την κ. Περιστέρα στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας, ορκίστηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας (που μειδιούσε κάπως ειρωνικά...) στην τιμή και την συνείδησή του (δηλ. στο... τίποτα) ότι κ.λπ. κ.λπ.

Δυσκολίες στον καταρτισμό του νέου θιάσου

Αυτό ήταν εύκολο, όμως στη συνέχεια, την επομένη, έπρεπε να διοριστεί και κυβέρνηση, κάτι που αποδείχτηκε δυσεπίλυτο: Ο Δραγασάκης αρνήθηκε να... αποσυρθεί στη θέση της Ζωής και τελικά παρέμεινε διακοσμητικός αντιπρόεδρος. Η συσπείρωση (για τις καρέκλες) των 53, με επικεφαλής τον Τσακαλώτο (με τα σπαστά Ελληνικά) απαιτούσαν το 20% των υπουργικών θώκων, ενώ ο Καμμένος των αόρατων κόκκινων γραμμών(!), (που τον επέβαλαν οι Αμερικανοί, παρά τις διαμαρτυρίες των Γερμανών, που ήθελαν το πρόθυμο για όλα, στραπατσαρισμένο όμως Ποτάμι), πιο ολιγαρκής ικανοποιούνταν με ένα 10%. Ο Τσακαλώτος δεν ήθελε το Χουλιαράκη, ο Μπαλτάς ήθελε να παραμείνει στην Παιδεία και άλλα πολλά ευτράπελα, ώστε να δημιουργηθεί «μια ωραία ατμόσφαιρα». Τελικά, μετά από ώρες επί ωρών (πάλι θα επικαλεστεί υπερωρίες...) διαπραγματεύσεις, όρισε 46(!) νοματέους και την επομένη τους όρκισε κακήν κακώς κατά ομάδες. Ομως έπεσε, φαίνεται, κακό μάτι και σε 12 ώρες εκπαραθυρώθηκε ο ένας, ως υβριστής, στο Twitter, του Τσίπρα και άντε πάλι νέος ορκισμός την επομένη. Θα συμβουλεύαμε εξορκισμό ή ευχέλαιο, αλλά οι μαρξιστές (της φωτιάς) δεν τα πιστεύουνε αυτά τα έργα του Σατανά. Ομως ο «εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας» κ. Παυλόπουλος έχει και άλλες δουλειές, παρά τον εξοστρακισμό από τη Βουλή όποιου, πραγματικά, θα αγωνιζόταν για μια Ελεύθερη, Κοινωνικά Δίκαιη και Ακέραιη Ελλάδα.

Τι να περιμένουμε απ’αυτήν την Κυβέρνηση

Κατ’αρχήν, δεν είναι πραγματική κυβέρνηση. Απλώς θα μεταφράζουν, θα ψηφίζουν και θα εφαρμόζουν (για να τα... αλλάξουν(!), όπως μας παρηγορεί ο ηγέτης τους) τα έτοιμα νομοσχέδια και τους εφαρμοστικούς νόμους, που θα τους δίνουν στη γλώσσα τους οι δεκάδες επικυρίαρχοι της τετράδας σε όλα τα υπουργεία και οργανισμούς.

Να υπενθυμίσουμε, επίσης, ότι όλοι οι παραπάνω κυβερνητικοί ανήκουν, με το αζημίωτο και το ...αφορολόγητο, σ’αυτό το 5-10% των Ελλήνων που αισθάνονται άνετα και με ασφάλεια στο καθεστώς της υποτέλειας, της κατοχής και του ΕΥΡΩ(!), σε βάρος, και τώρα σε καταστροφή, της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων και της Ελλάδας, με το δράμα που επέρχεται.                            

Ο «πρωθυπουργός», αμέσως μετά τις ορκωμοσίες, ανεχώρησε, πλήρης προσωπικών ελπίδων, μετά της, τέως σεμνής και ταπεινής, συντρόφου του και «αρμοδίων» υπουργών για Νέα Υόρκη και το μεγάλο αφεντικό του, που αρχικά τηλεγράφησε συγχαρητήρια στο... ΣΥΡΙΖΑ και μετά τηλεφωνικά έδωσε, προκαταρκτικά, οδηγίες για Κυπριακό, Σκόπια και μεταναστευτικές ροές, υποσχόμενος, συμπαράσταση, όπως και το ΔΝΤ, στο θέμα του χρέους! Και η αμερικανική εταιρεία που είχε αναλάβει την, επιτυχή όντως, προεκλογική καμπάνια του έχει κλείσει πολλές συναντήσεις, συνεντεύξεις και ομιλίες, όπως στο ίδρυμα Κλίντον, Γιάννας και, βέβαια, του φανατικά ανθέλληνα διαβόητου Σόρος!

Δυστυχώς γι’αυτόν, τα διάφορα show, που με ενθουσιασμό αναμεταδίδει η, ήδη κυβερνητική, ΕΡΤ, ώστε να συσκοτιστεί η αναγγελθείσα γενναία(!) μείωση των συντάξεων, επισκίασε, προς στιγμήν, το αποκαλυπτικό τηλεγράφημα της 16ης Ιουλίου του πρεσβευτού μας στην Ουάσιγκτον κ. Παναγόπουλου, με το οποίο δίδονταν οι οδηγίες των ΗΠΑ για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και η διαταγή για παραμονή μας στο ΕΥΡΩ, όπερ ήδη εγένετο. Εννοείται ότι αμέσως επεβλήθη άκρα του τάφου σιωπή, αλλά το κακό έχει γίνει ήδη, παρά τον τάχα «αδιάφορο» σχολιασμό του Παπαδημούλη ότι αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα!! Τώρα όλοι γνωρίζουν τι ρόλο παίζει ο Α. Τσίπρας....

Οι στόχοι των «υπουργών»

Το αποτέλειωμα της Ελληνικής Οικονομίας, όσης έστω απέμεινε, ανέλαβαν τα δύο οικονομικά μπλοκ, της Οικονομίας με υπουργό τον Γ. Σταθάκη (αυτόν που δεν επέτρεψε η Βουλή να δικαστεί για ατασθαλίες, μαζί με άλλους συναδέλφους του κατηγορούμενους, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης) και Οικονομικών του (ανελλήνιστου, αλλά με άψογα αγγλικά) Τσακαλώτου. Ευαγγελίζονται μεγάλες θυσίες (των άλλων, φυσικά, των πολλών) αλλά και ...ανάπτυξη το 2016, που όμως ήδη είχε αρχίσει να εμφανίζεται επί φυσιολογικής Δεξιάς και όχι της «παρά φύσιν» καινούριας. Σε αντιπερισπασμό υπόσχονται... πάταξη της διαφθοράς κι αυτοί! Πάντως για τη Βιομηχανία αναμένουμε θαύματα από την κ. Τζάκρη, ειδική στα δερμάτινα (και όχι μόνο) είδη και τις γόβες- στιλέτο.

Ο,τι απέμεινε στο χώρο της Υγείας το ανέλαβε ο κ. Ξανθός και την πλήρη διάλυση της Παιδείας ο απίθανος Φίλης (που αρνείται τη γενοκτονία των Ποντίων, για να μην θιγούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις!!) με την ανελλήνιστη, πλην τουρκομαθή αναμαλλιασμένη κ. Σία (ως εκπρόσωπο, προφανώς, της Τουρκίας και των Σκοπίων στην ελληνική, υποτίθεται, κυβέρνηση), ενώ ο κ. Μπαλτάς ανέλαβε την ισοπέδωση, τώρα, του Πολιτισμού.

- Οσο για τα εθνικά θέματα θα συνεχίσει να τα «λύνει», σύμφωνα με τις αμερικάνικες επιθυμίες ο (σύμβουλος του ...Γιωργάκη, προδρόμου του Α. Τσίπρα) Ν. Κοτζιάς, συνεπικουρούμενος από τον Αμύνης Π. Καμμένος, που η συνδρομή του, ως τέως «εθνικιστή» (όπως και τέως εχθρού των Μνημονίων) θα είναι καταλυτική... Και ανάλογους στόχους όλοι οι άλλοι!

Θα επιτευχθούν οι στόχοι τους;

Δε θα είναι εύκολο. Θα επιδεινωθεί η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της μεγάλης πλειονότητας του ελληνικού λαού, θα εκδηλωθούν ένθερμες επιθέσεις κατά του Ελληνισμού, εσωτερικά και εξωτερικά (τώρα και οι Γερμανοί ζητούν συνδιαχείρηση του Αιγαίου από Ελλάδα – Τουρκία με επιδιαιτητή, φυσικά, τους ίδιους...), επωφελούμενοι και του απέραντου χάους και απελπισίας.

Ομως η αντίδραση έρχεται, συντονισμένη ή ασυντόνιστη, και πάντως οι υπαίτιοι θα πληρώσουν, ευχόμαστε όχι με σωματική βία.

Διευκολύνονται, βέβαια οι εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί των Ελληνών και της Ελλάδας από την πλήρη σύγχυση στο χώρο της λεγόμενης Αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα στο χώρο της Ν.Δ., που σπαράσσεται στην κατάλληλη (όχι, φυσικά, από απλή σύμπτωση...) για τους εχθρούς μας περίοδο. Ομως σε όλους τους κομματικούς χώρους υπάρχουν (και είναι πολλοί) Ελληνες πολίτες που θα αντισταθούν, ακυρώνοντας τα σχέδια των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών μας. Το ΑΣΚΕ το πιστεύει ακράδαντα και θα βοηθήσει ακόμη και πάνω από τις (τωρινές) δυνάμεις του.

Αποδείχτηκε ήδη στο, αδιαμεσολάβητο από τις ηγεσίες των κομμάτων, υπερήφανο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, άσχετα αν το καπηλεύτηκε ανενδοίαστα ο Τσίπρας και τα διάφορα φλαμπουράρικα παππάκια του.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)