ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΗΚΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Με πρόσχημα το προσφυγικό «έσπευσε» ο κ. Τσίπρας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου (και ταυτόχρονα με τις γιορτές ανακήρυξης του ψευδοκράτους)  να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, παρά τις αντιρρήσεις διπλωματών του Υπουργείου Εξωτερικών για ελλιπή προετοιμασία, προφανώς υπονοώντας άγνοια για τα εθνικά μας θέματα, που άλλωστε ποσώς τον ενδιαφέρουν. Αντιθέτως, μάλιστα...
Είναι γνωστό ότι αυτός ο άθλιος άναψε το πράσινο φως, με την προτροπή των ξένων,  για τους μυριάδες που άρχισαν να  κατακλύζουν τα νησιά μας και τις δεκάδες «περίεργες» ΜΚΟ που τους περιτριγυρίζουν και λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, με δικά μας έξοδα. «Ποια σύνορα; έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;», δήλωνε. Ετσι  σε μια εβδομάδα έρχονται τόσοι όσοι είχαν μπει σε 6 μήνες το 2014. Σκοπός τους να χυλοποιήσουν τις κοινωνίες με το πρόσχημα του ανθρωπισμού, ώστε να περνούν απρόσκοπτα τα σχέδια εκμετάλλευσής τους από τις μεγάλες επιχειρήσεις τους. Ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, που υφίσταται τα πάνδεινα,  καπηλεύονται  τα ανθρωπιστικά αισθήματα του Ελληνικού λαού και την πατροπαράδοτη φιλοξενία του. Είναι επίσης γνωστό ότι οι υπερατλαντικοί «σύμμαχοι» προώθησαν τον Τσίπρα στην κυβέρνηση για να «λύσουν» το Κυπριακό, το Σκοπιανό, το Θρακικό και ό,τι άλλο, μέχρι τώρα αδιανόητο.
    Στην Τουρκία, όπως διέρρεε το «περιβάλλον» του, θα πήγαινε εκπροσωπώντας την Ε.Ε.(!!)  με σκοπό να εγκατασταθούν σε τουρκικό έδαφος σημεία πιστοποίησης και ελέγχου (HOT SPOTS) και να προωθηθεί  μία συμφωνία για μετεγκατάσταση προσφύγων από το τουρκικό έδαφος απευθείας προς δυτικούς προορισμούς. Εν τω μεταξύ η Γερμανία μαζί με τον αχυράνθρωπο Γιουνγκέρ ζητούσε επιμόνως κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες για την αποτροπή, δήθεν, της λαθρομετανάστευσης, που, αν ήθελε, η Τουρκία θα την είχε σταματήσει εντελώς. Δηλ. τουρκικές ακταιωροί να μπαίνουν ελευθερα στα νησιά μας για έλεγχο υποτίθεται διακινητών και λαθρομεταναστών.
Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η Τουρκία δε συζήτησε καν  την πρόταση Τσίπρα, αν τελικά αυτή έγινε. Η Τουρκία αντιπρότεινε τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας-Γερμανίας(!!), χωρίς να συναντήσει την άρνησή του. Τώρα τι θέλει η Γερμανία στο Αιγαίο, δηλ. να βάλει γεωπολιτικά πόδι στην περιοχή, μόνο αυτός ο μοιραίος μπορεί ν’ απαντήσει. Δέχθηκε τελικά και  «τεχνική συνεργασία» μεταξύ των ακτοφυλακών Ελλάδας-Τουρκίας, δηλ. όχι Γιάννης Γιαννάκης. Ομως δεν έφθανε μόνο αυτό. Επειδή οι υπερατλαντικοί προστάτες του βιάζονται για την «επίλυση» του Κυπριακού και θέλουν επίσης την Τουρκία στην Ε.Ε, δε δίστασε να «αδειάσει» την κυπριακή κυβέρνηση, που έχει ασκήσει βέτο στο άνοιγμα των κεφαλαίων 23 και 24 των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Τουρκίας-Ε.Ε., επειδή η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία.   «Με αυτή την έννοια θέλω να σας πω ότι είμαστε θετικοί στην έναρξη των διαδικασιών, στην έναρξη των κεφαλαίων.< ...> προκειμένου να έχουμε το αμοιβαίο όφελος από την ένταξη της γείτονος χώρας στην Ε.Ε.» 
Προσπάθησαν, μετά το σάλο που ξεσήκωσε στην Ελλάδα και στην Κύπρο ο ενδοτισμός  του, να τα ρίξουν σε λάθος υπαλλήλου της πρεσβείας μας στην Αγκυρα. «Τεχνικό λάθος στην απομαγνητοφώνηση» . Το λάθος είναι ότι έχουμε αυτήν την κυβέρνηση που εφαρμόζει  το σχέδιο των υπερατλαντικών εντολέων της  και των ευρωπαίων συμμάχων της για την αποσύνθεση του έθνους-κράτους και τη διαιώνιση της ξένης κατοχής.  Ελπίζουμε να μην προλάβουν.  


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)