Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θα αρχίσει και εδώ η αποσοροποίηση ;

Οι ΗΠΑ, και σε μικρότερο, βαθμό Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ασκούν την εξουσία τους σε άλλες χώρες όχι μέσω των Πρεσβειών τους, αλλά και, κυρίως μέσω «ιδρυμάτων» διαφόρων ειδών και καλύψεων, πέραν των μυστικών Υπηρεσιών, των τραπεζών και των πολυποίκιλων «επενδυτικών» (!) κερδοσκοπικών ομίλων, Morgan, Goldman, funds κ.λπ. πολυεθνικών δραστηριοτήτων.

Ελάχιστοι, οι μυημένοι, δηλαδή οι δικοί τους, τα γνωρίζουν και αυτοί δρουν, διεθνώς, ασύδοτα και ανενόχλητα, ως καρκινώματα διαλύοντας τις χώρες δράσης τους. «Ευαγή» ιδρύματα διευθύνει, σήμερα, και ο διαβόητος Ουγγροεβραίος Αμερικανός Soros, τυχάρπαστος, καιροσκόπος χρηματιστής-κερδοσκόπος, του οποίου τις «χορηγίες», «υποτροφίες» κ.λπ. «έργα» του και όργανά του έχουμε αναφέρει επανειλημμένα.

Αυτός βρίσκεται πίσω απ’όλες, σχεδόν, τις περίεργες διαδηλώσεις «συμπαράστασης» στους λαθρομετανάστες, στους «αναρχικούς», στις πυρκαϊές, καταστροφές κ.λπ., πίσω από Δημάρχους και Πολιτικούς, από κάθε «υπεράσπιση» της παγκοσμιοποίησης, πίσω από εκατοντάδες ΜΚΟ(!)

Μέγας στόχος του η διάλυση αδύναμων κρατών και εθνών και η αποδυνάμωση των άλλων, με κάθε πρόσφορο μέσο.

Μέχρι πρότινος εμφανιζόταν άτρωτος. Τώρα όμως άρχισε η αποκαθήλωση. Το πρώτο πλήγμα το δέχθηκε στη Ρωσία, όπου ο Πούτιν διέλυσε τις εκατοντάδες Μ.Κ.Ο. του, και ακολουθούν η Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, ακόμη και τα Σκόπια, με πρωταγωνιστές εναντίον του πολλά, πρώην, όργανά του! Οι πάσης φύσεως υποστηρικτές των «ανοικτών κοινωνιών» (open societies), κατάργησης συνόρων κ.λπ. άρχισαν να ανησυχούν. Και ειδικά τώρα με τον Τραμπ, για την εγκυρότητα των διακηρύξεων του οποίου λυδία λίθος θα αποτελέσει η στάση του απέναντι στο Soros...

Σε όποιες πρωτοβουλίες, πάντως, θα εκδηλωθούν για την αποσοροποίηση και της Ελλάδας εμείς θα συμμετέχουμε ολόθερμα, εφόσον φυσικά ελέγχονται ως αξιόπιστες...

(περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο «Μπουρλότο στα Βαλκάνια από τον Σόρος» της «Δημοκρατίας» 20/2/2017 , στην ιστοσελίδα του ΑΣΚΕ, στις «ξένες δημοσιεύσεις»).

Εννοείται ότι στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε.