ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Περίεργες, κατάφωρα αντιδημοκρατικές, δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με τη γνωστή πολιτική καταγωγή και σχέσεις, γενικώς μιλάει πολύ, συχνά εύστοχα, ειδικά στα Εθνικά θέματα, όχι όμως πάντοτε σύμφωνα με τον, περιορισμένο, θεσμικό του ρόλο και μάλιστα αυτόν του εκπροσώπου όλων των Ελλήνων πολιτών, ευρωπαϊστών και μη.
Πολύ συχνά, τόσο συχνά που προκαλεί απορίες, και μάλιστα μερικές φορές εντελώς ξεκρέμαστα, δηλώνει: «οριστικά και αμετάκλητα θα παραμείνουμε στην Ε.Ε. και στον σκληρό πυρήνα της, το Ευρώ»!!
Τι θα πει «οριστικά και αμετάκλητα», κ. Πρόεδρε; Πρώτον, δεν είναι μόνο δική μας υπόθεση η παραμονή στην Ε.Ε. και το Ευρώ. Θα υποχρεώσετε τους «εταίρους» μας να συνεχίζουν το θανάσιμο (για πολλούς) εναγκαλισμό τους και πώς; Και αν, με τον ένα ή άλλο τρόπο, θα διαλυθεί αυτό το (καλό, για σας, προφανώς) κατασκεύασμα, θα μείνουμε μόνο εμείς να κρατούμε την πολυάστερη σημαία τους;
Και δεύτερον, και κυριότερο, η κορυφαία αυτή πολιτική επιλογή (η κύρια πηγή όλων των σύγχρονων δεινών μας, κατά πολλούς, που συνεχώς αυξάνονται...) δεν είναι υπόθεση του Ελληνικού λαού (που σημειωτέον ποτέ δε ρωτήθηκε); Και όταν ακουσθεί το μεγάλο ΟΧΙ, τι θα γίνει; Θα κηρυχθεί ...δικτατορία; Πολύ αμφιβάλλουμε, τουλάχιστον σχετικά με σας.
Επομένως...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)