ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Για την προτεινόμενη «λύση» του Σκοπιανού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  του ΑΣΚΕ τις 4/1/2018

Η ξαφνική «μεγάλη ευκαιρία» για το έγκλημα

Προετοιμάζεται ή άρχισε (ευχόμαστε ΟΧΙ) ήδη να τελείται το μεγάλο έγκλημα κατά του Ελληνισμού, η παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στο Σλαβοαλβανικό κρατικό μόρφωμα στα βόρεια σύνορά μας, με τις ανυπολόγιστες καταστροφικές συνέπειες, για τις οποίες καμιά αναφορά δε γίνεται.

Η αιφνίδια «ευκαιρία» είναι πράγματι «μεγάλη»!! Ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο θλιβερός Καμμένος, η Μητσοτακική Ν.Δ., ο «αναστηθείς» ΓΑΠ, τα Σημιτικά οργανέτα και οι όμοιοί τους, σε πλήρη αναντιστοιχία με το 90%, τουλάχιστον των Ελλήνων, τους οποίους, υποτίθεται, εκπροσωπούν, δε θα χρειάζονταν καν τις βιαστικές «αφόρητες» πιέσεις των πατρώνων τους για να αναλάβουν την ανίερη «δράση».

Ηδη άπαντα τα ΜΜΕ, άμεσα και έμμεσα, ξεκίνησαν τον «υπέρ πάντων αγώνα»· να αιφνιδιάσουν μέσα στο γενικό αλαλούμ, να αποπροσανατολίσουν, να «εκλογικεύσουν» τους ιδιοτελείς παραλογισμούς τους, να συσκοτίσουν ή να «γελοιοποιήσουν» τις αντιδράσεις, παρά το αναπόφευκτο, δηλαδή να αυτογελοιοποιούνται και να αυτοαποκαλύπτονται...

Ευχόμαστε, ή μάλλον εύλογα ελπίζουμε, να μην επιτύχουν ούτε το ελάχιστο των στόχων τους. Και πολύ σύντομα θα το συνειδητοποιήσουν, τώρα που η άρνησή τους  για το απολύτως επιβεβλημένο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ θα αποκαλύψει πλήρως την απονομιμοποίησή τους, αυτών και των έργων τους...

Σχόλιο τωρινό : Η σπουδή της κυβέρνησης, κυρίως, και των ΜΜΕ και των παπαγάλων τους, ξεπέρασε και τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις μας. Και οι πάνδημες σχεδόν αντιδράσεις πανικοβάλλουν τα οργανέτα τους τόσο, ώστε να καταφεύγουν στο έσχατο μέσο (που οι ίδιοι προώθησαν), ότι όσοι αρνούνται και πολεμούν το έγκλημα ταυτίζονται με τη «Χρυση Αυγή»(!), δηλαδή το 80% (κατά τις δικές τους δημοσκοπήσεις!!!

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)