Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Περιστέρα ανοίγει τα φτερά της και εγέλασε ο κάθε πικραμένος

Θα γελούν (μερικοί θα καγχάζουν, μάλιστα) ακόμη και στην Κουμουνδούρου με το φιάσκο του εγχειρήματος του Μαξίμου να βάλουν τη σύντροφο του Τσίπρα να υμνολογήσει τον άντρα της ζωής της.

Χρειάστηκαν τέσσερις σελίδες(!) στη σ. Περιστέρα να επιχειρήσει να μας πείσει ότι ο σύντροφός της ΔΕΝ ΗΤΑΝ (ΕΙΝΑΙ) ΨΕΥΤΗΣ και πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και να μας περιγράψει τα δάκρυα που χύνει, από νεύρα και οργή, κάθε 5 Ιουλίου(!), επειδή οι αναίσθητοι Ευρωπαίοι δεν ...υπέκυψαν, στο βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού. Και όλα αυτά ως  απλός πολίτης (!) και όχι ως άτυπος, έστω, σύζυγος του Πρωθυπουργού!!

Είναι φανερό ότι ή είναι ανόητοι όσοι συνέργησαν σ’αυτήν την ανοησία, ή θεωρούν τους Ελληνες (οι πεφιλημένοι τους λαθρομετανάστες, δε διαβάζουν, βέβαια, την Εφημερίδα των Συντακτών) πολίτες ανόητους ή, το πιθανότερο, πουλάνε τρέλα, πανικόβλητοι.

Ας τους θυμίσουμε όμως:

Ο, άτυπος, σύζυγος είχε δηλώσει προεκλογικά, «όσο για κωλοτούμπες και εξευτελισμούς υπάρχουν άλλοι για να τις κάνουν, εγώ ποτέ»!! Αρα θα προτιμούσε να παραιτηθεί και ΟΧΙ να τα υπογράψει, για να μην τον χωρίσει και η ... (!)».

Και η καλή εφημερίδα δε δίνει ούτε μια γραμμή σε όποιον απλό πολίτη θα ήθελε κάτι να γράψει, ΟΧΙ τέσσερις σελίδες.

Ηδη θα κατάλαβαν τι έκαναν, τώρα όμως ας κλαίνε σε κάθε επέτειο του φαιδρού εγχειρήματός τους.