ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Εχουμε, τελικά κυβέρνηση Soros;

Πότε, επιτέλους, και κυβέρνηση Ελληνική;

Εκπληκτοι, απορούντες και εξοργισμένοι, πλέον, παρακολουθούν και υφίστανται τα παραλογικά πλήγματα που δέχονται από τους κρατούντες, και ιδιαίτερα τους τωρινούς, οι Ελληνες πολίτες, διαισθανόμενοι μάλιστα ότι έπονται ακόμη χειρότερα. Και να μην ξεχνάμε πως όλες οι ηγεσίες «μας» είναι από βαλτοί και υποχείρια των «Μεγάλων» έως και καθαροί εχθροί της Ελλάδας και του Ελληνισμού, όπως ο pater της φαμίλιας, ο Σημίτης, ο Γ. (Τζέφρι) Παπανδρέου και ο Τσίπρας και ΣΙΑ, με όλο το στελεχειακό ΣΥΡΙΖΑ!                 Πώς να μην καταντήσουμε έτσι!...;

Ανεργοι, όσοι απέμειναν μετά τον εκπατρισμό εκατοντάδες χιλιάδων, νέων κυρίως, ημιαπασχολούμενοι και ημιαμειβόμενοι (εκτός από τα καλοπληρωμένα οργανέτα, κάθε βαθμίδας και πεδίου «δράσης», των ξένων (και εντόπιων) ληστών και «κυρίων») χάνουν τα πάντα, αφού τους ζητούν να πληρώνουν πολύ περισσότερα από τα όποια εισοδήματά τους, που παράνομα και απάνθρωπα οι κυβερνώντες τους αφαιρούν, ισχυριζόμενοι ότι αρκούν 320 ευρώ το μήνα για να ζήσει κανείς (η «κυρία με τα γεμιστά», Φωτίου!), χάνουν την ίδια τη Ζωή τους, μετά την Αξιοπρέπεια και την όποια Ελπίδα.

Μας ζητούν να δεχτούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες, έως και εκατομμύρια, λαθρομεταναστών (οι περισσότεροι των οποίων πρεσβεύουν τον «ιερό πόλεμο κατά των απίστων», Τζιχάντ), για να αντικαταστήσουν αυτούς που εκείνοι έδιωξαν και αυτούς που θα λείψουν, μια και ήδη οι θάνατοι των Ελλήνων είναι σχεδόν διπλάσιοι των γεννήσεων! Μας ζητούν να ξεχάσουμε τη θρησκεία μας, μια και «είναι το όπιο του λαού» (ενώ θα’πρεπε να γνωρίζουν ότι εκείνος ο Μεγάλος που το είπε, εννοούσε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που διακηρύσσουν οι καθοδηγητές τους). Μας διαλύουν την Παιδεία, αφαιρούντες τα «ιερά κείμενα», εξοβελίζοντας την ιστορία και τις παραδόσεις μας και παραχωρώντας, μετά από τους δρόμους, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, κινητά(!) και ακίνητα του Δημοσίου, τώρα και τα μουσεία και όλους τους αρχαιολογικούς χώρους (με τα σίγουρα... έσοδα!)!!

Και τώρα, αφού μας παρέδωσαν έρμαια στις διαθέσεις των ληστών, των βιαστών και φονιάδων (εντόπιων και λαθρομεταναστών), τους οποίους «πρέπει» να αντιμετωπίζουμε με... ευγένεια και κατανόηση(!) (στα εκπαιδευτικά ιδρύματα όμως μας προτείνουν... αυτοδικία στα τερατώδη εκεί συμβαίνοντα!!) ξεκίνησαν την απόπειρα παραχώρησης (με το δικό τους αζημίωτο, βεβαίως) μικρών ή μεγάλων τμημάτων των εθνικών μας εδαφών, με την «εξύμνηση» από τα εξωνημένα ΜΜΕ (με μυστικά κονδύλια και προσφορές, τελευταία, και του διαβόητου Soros).

Πώς, έτσι, να μη διερωτώνται πολλοί μήπως έχουμε, τελικά, κυβέρνηση Soros,του γνωστού Ουγγροεβραίου Αμερικανού μεγαλοκερδοσκόπου (η αιχμή του δόρατος στην περιοχή μας της Παγκοσμιοποίησης), του πασίγνωστου, μισέλληνα, με πρόσφατο επίτευγμά του την επαίσχυντη «συμφωνία» των Πρεσπών (βλέπε ειδικό άρθρο);

Διεθνείς σχέσεις και αντιθέσεις στην περιοχή μας

Δεν ισχύουν, πλέον, οι παλιές αντιθέσεις ανάμεσα στη «Δημοκρατική»(!) Δύση και την ολοκληρωτική Ανατολή ή ανάμεσα στην Καπιταλιστική Δύση και τη «Σοσιαλιστική»(!) Ανατολή, που εύκολα θα ερμήνευαν και θα «δικαιολογούσαν» σχεδόν όλες οι διεθνείς παρεμβάσεις. Τώρα τα πάντα σχεδόν καθορίζονται από τη νέα αντίθεση, πραγματική αυτή, ανάμεσα στην παγκοσμιοποίηση και τα εθνικά κράτη των λαών, που επίσημα ξεκίνησε με την, όντως ιστορική Διακήρυξη, στην πρόσφατη σύνοδο του ΟΗΕ, του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, το «μεγάλο κακό» για τον Τσίπρα. (βλέπε άρθρο στα «ξένα κείμενα» της ιστοσελίδας του ΑΣΚΕ «Τελειώνει το τέρας της Παγκοσμιοποίησης»), απευθυνόμενη προς όλους τους λαούς της Γης:

«Οι ΗΠΑ δε θα σας πουν πώς να ζείτε, να εργάζεστε και να πιστεύετε. Σέβομαι το δικαίωμα κάθε έθνους να ακολουθήσει τα δικά του έθιμα, τα πιστεύω και τις παραδόσεις του. Οι ΗΠΑ δε θα λένε ποτέ σε άλλα έθνη πώς να ζήσουν και πώς να εργαστούν. Ετσι, λοιπόν, περιμένω και από τα λοιπά κράτη να σεβαστούν την κυριαρχία της Αμερικής. Η Αμερική κυβερνάται από Αμερικανούς. Απορρίπτουμε την ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης και αγκαλιάζουμε το δόγμα του Πατριωτισμού»!

Φυσικά, πανικοβλήθηκαν πάντες οι θιασώτες της απορριφθείσας «ιδεολογίας» και έμειναν άφωνοι στο τελεσίγραφο: «Ποτέ δε θα παραδώσουμε την αμερικανική κυριαρχία σε μια μη εκλεγμένη ανεξέλεγκτη παγκόσμια γραφειοκρατεία. Τα κυρίαρχα και ανεξάρτητα έθνη είναι το μόνο όχημα όπου η Ελευθερία έχει επιζήσει ποτέ, η Δημοκρατία έχει επιζήσει ποτέ ή η Ειρήνη έχει ευημερήσει ποτέ. Και πρέπει να προστατέψουμε την κυριαρχία μας και την αγαπημένη ανεξαρτησία πάνω απ’όλα»!!

Αυτή η πανηγυρική διακήρυξη (που φρόντισαν οι «δικοί μας» να μην ακουστεί σχεδόν πουθενά!) του νέου παγκόσμιου ρεύματος είχε, ήδη, προεκδηλωθεί στην ανυπακοή στα κελεύσματα της παραπαίουσας, ευτυχώς, γερμανικής Ε.Ε. των χωρών, των λεγόμενων του Βίζενγκραντ, της ανατολικής Ευρώπης, στο Brexit, στην ιταλική αντίσταση, στη γαλλική απαξίωση του Μακρόν (παιδί του τραπεζοχρηματιστικού σωλήνα), στην Αμερικανορωσική προσέγγιση (στο βάθος, λόγω της Κινεζικής απειλής) για Συρία, Ουκρανία και (προσεχώς, λόγω της επιχειρούμενης γερμανικής «επέλασης») Βαλκάνια... και, στα καθ’ημάς, στην προαποφασισμένη αποπομπή του επισπεύδοντος(...) Κοτζιά!

Βέβαια, όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδραση εναντίον αυτού του απειλητικού, γι’αυτούς, ρεύματος είναι ευρεία, έντονη έως και λυσσαλέα, σε όλα τα οχυρά και όργανα της παγκοσμιοποίησης, στο γερμανικό ιερατείο της Ε.Ε., στην Κίνα, και, κυρίως, μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ(!), στο βαθύ κατεστημένο των Ομπαμακλιντονικών, και όχι μόνο. Και, φυσικά, στα «ιδρύματα» του Soros με τις αναρίθμητες Μ.Κ.Ο. του και τα οργανέτα του παντού και, ιδιαίτερα, στην Ελλάδα, όπου είναι πολλά, και πάνω απ’όλα σε ολόκληρο το στελεχειακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν προλαβαίνουν, όλοι τους, να αναπροσαρμοστούν...

Δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την τελική έκβαση αυτής της υπαρξιακής σύγκρουσης, όμως έγινε, ήδη, η αρχή της αφύπνισης των λαών και της απαίτησης για εθνική διακυβέρνησή τους...

Κυβέρνηση και κόμματα

Στην κυβέρνηση του Τσίπρα, ενόψει της διαγραφόμενης ή και βέβαιας εκλογικής ήττας (άσχετα με το τι είναι «υποχρεωμένοι» να λένε) επικρατεί σχεδόν πανικός, που εκδηλώνεται στις σπασμωδικές και αλληλοεξουδετερούμενες «πρωτοβουλίες» της. Την στηρίζουν ακόμη, και μάλιστα ενίοτε «πανηγυρικά», το παλιό αμερικανικό κατεστημένο, ισχυρό ακόμη, και η Ε.Ε., που απειλείται από τον Τραμπ, όμως αυτό δεν αρκεί πλέον. Η άκρως μνημονιακή πολιτική της, η, φανερά, ακραιονεοφιλελεύθερη(!) είναι αδύνατο να αποκρυβεί. Η «Μάνδρα» και το «Μάτι» τους κατατρέχουν ανεπανόρθωτα, έστω και μόνο ως δείγμα της ανικανότητας και της κοινωνικής αναλγησίας τους (παρά τα συνεχώς λεγόμενά τους). Και, εκτός των πολλών άλλων αποκαλυπτικών των πραγματικών στόχων τους, το τελευταίο, δυσεξήγητο για πολλούς, πλήγμα από την υμνολογία του αίσχους της «συμφωνίας των Πρεσπών» και τη, φαινομενικά, σχιζοφρενική αποπομπή του Κοτζιά, που εξελίσσεται σε νέο... Βαρουφάκη.

Η εκπαραθύρωση του Κοτζιά, πάντως, αποτέλεσμα της, για την ώρα, ισχυροποίησης του Τραμπ, κώδων κινδύνου για Πάιατ και... Soros, αλλά και  της «προειδοποίησης» του Παυλόπουλου για τις ανοησίες περί Τσάμηδων κ.λπ, της «χυδαίας» αντιρωσικής επίθεσής του (με αποτέλεσμα τη, μέσω Καμμένου, διαταγή άμεσης, ταπεινωτικής επίσκεψης του Τσίπρα στη... Μόσχα, με προπομπό τον... Καμμένο) αποδυνάμωσε, πλήρως, τον Τσίπρα.

Και οι αντιπερισπασμοί ανακίνησης της Συνταγματικής Αναθεώρησης (αν προλάβουν), των «συζητήσεων» για τις συντάξεις, όπως και της εκστρατείας... κατά της διαφθοράς, οι απόπειρες για πόλωση και οι διαφαινόμενες απειλές εθνικού διχασμού ελάχιστα ή μηδενικά μπορούν να καταφέρουν.

Πάρα ταύτα, θα επιμείνουν στις προσπάθειές τους, κυρίως για την εκλογική επιβίωσή τους. Πρέπει, όμως, πρώτα να επουλώσουν τις πληγές από την εσωκομματική σύγκρουση μεταξύ της προεδρικής-φρουράς, που επιμένει στη «δεξιά» πορεία προς το ΠΑΣΟΚ και καραμανλική πτέρυγα, και των αυτοθεωρούμενων «αριστερών» 53+, τον ηγέτη των οποίων το Μαξίμου, διά του Μπαξεβάνη, κατήγγειλε για σκάνδαλο (;) εκτίμησης 16δις εξαγοράς κόκκινων δανείων από τον εξάδελφο Τσακαλώτου, ως απάντηση στις «διαφοροποιήσεις» Φίλη, Σκουρλέτη και σια.              Καλά ξεμπερδέματα.

Ανάλογα προβλήματα έχει και η Ν.Δ., ίσως και σοβαρότερα, υποχρεωμένη να επιβεβαιώσει τη γενική αντίληψη ότι η νίκη της είναι βεβαία! Υπάρχει όμως μεγάλη δυστοκία. Ο Κυριάκος δε διαθέτει το απαιτούμενο «ανάστημα» για ηγέτης, παρά μόνο, ίσως, για μεταβατικός μιας χρήσης… Το χειρότερο μειονέκτημά του όμως είναι το όνομα «Μητσοτάκης» με το γνωστό παρελθόν, χειρότερο και αυτού του ακραίου απάνθρωπου νεοφιλελευθερισμού του, παρά το ότι του το «έκλεψε» ο Α. Τσίπρας κι αυτό! Σε περίοδο, μάλιστα, σκοπιανολογίας και πρεσπολογίας, αυτό γίνεται εντονότερο, διότι ο «πατήρ» έδωσε τα (γερμανικά!) ρέστα του, για να μην(!) αφαιρεθεί η λέξη «Μακεδονία» από το όνομα του νέου κράτους, της Βαρντάσκα, ακυρώνοντας την αρχική απόφαση της Ε.Ε. και τη γραπτή δήλωση του νέου πλανητάρχη (τέλη του 1992) Κλίντον μετά από προσπάθειες της ομογένειας εκεί, και δη του γνωστού Κρις Σπύρου (και Δουκάκη). Και τώρα τα πληρώνει ο «υιός». Παρά τις ρητές δεσμεύσεις, υπάρχει δυσπιστία στην τήρησή τους, όμως.

Πέρα όμως από αυτές τις δυσκολίες και τις  πολλές  αστοχίες του, έχει να αντιμετωπίσει τη «χαλαρή», στήριξη της μεγάλης καραμανλικής πτέρυγας, που «δείχνει» (μόνο;) συμπάθεια για τον Τσιπραίικο ΣΥΡΙΖΑ, αδίκως ίσως. Άλλα δείχνει όμως η, κάπως πολιτικά φαιδρή, κ. Παπακώστα «της καραμανλικής σκέψης», όπως αυτή διατυμπανίζει...

Πάντως η Αυτοδυναμία φαίνεται ανέφικτη, ενώ με άλλον πρόεδρο θα αποτελούσε βεβαιότητα.

Το ΚΙΝΑΛ της κ. Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ δηλ. χωρίς τα χρέη του…, λόγω κεκτημένης ταχύτητας θα διασωθεί, παρά τη συμπαράταξη του Τζέφρι, το μέλλον του, όμως, δεν φαίνεται ευοίωνο. Το ίδιο ισχύει και για τον Β. Λεβέντη, λόγω της σταθερής θέσης στο Σκοπιανό, για τώρα…

Η «Χρυσή Αυγή», μπορεί μέχρι και να αυξήσει τη δύναμή της, όμως, δεν παύει να είναι η αποκρουστική «Χρυσή Αυγή». Αν όμως οι πολλές ομάδες δεξιά της Ν.Δ. ενωθούν και ορίσουν ένα τρίτο σοβαρό πρόσωπο ως ηγέτη τους, οπότε μπορεί να μπουν στη Βουλή(!) και να απορροφήσουν τους μη ναζιστές ή φασίστες ψηφοφόρους της, πιθανόν θα επιστρέψει στην προ του '12 θέση της.

Μένει το ΚΚΕ, που συνεχίζοντας, ευτυχώς, την πορεία ελληνοποίησής του (άλλωστε δεν υπάρχει πλέον η ΕΣΣΔ…), εάν το ήθελε, θα μπορούσε να επανέλθει στην τρίτη θέση και ενισχυμένο, ακόμη κι αν παραμείνει ο σημαιοφόρος του Ευρώ.

Και η ΛΑΕ του Λαφαζάνη ; Οσο δε θα εκφράζει τη δική του φωνή το Αριστερό Ρεύμα μόνο, οι εσωτερικές αντιφάσεις και τα αλλοπρόσαλλα βαρίδια του, δε θα μπορέσει, δυστυχώς, να προκόψει, έστω και μόνο για να ακουστεί ξανά, η ξεχασμένη, σχεδόν, Ελληνική φωνή κατά της δυναστικής γερμανικής Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ της.

Και τώρα;

Η κατάσταση στη χώρα   επιβάλλει όσο πιο γρήγορα ουσιαστική αντίδραση, αρχικά έστω και μόνο εκλογική. Η αποθάρρυνση, λόγω της απουσίας ελπίδας για άμεση, έστω, βελτίωση, μπορεί να οδηγήσει πολλούς στην αποχή, λευκό ή άκυρο. Δεν πρέπει. Αυτό είναι φυγομαχία. Με κριτήριο πρώτα την Ελληνικότητα και την Αξιοπιστία μπορούμε να στηρίξουμε όποιους είναι πλησιέστερα ή έστω λιγότερο μακριά από το αίτημα για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, ώστε στο Κοινοβούλιο να εκπροσωπηθεί το υψηλό ποσοστό του Ελληνικού λαού που είναι αντίθετο με την πολιτική της νέας γερμανικής κατοχής της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ της.

Οσο για την επαίσχυντη «Συμφωνία» των Πρεσπών, προϊόν μειοδοσίας, προδοσίας, απάτης και εκβιασμού, μόνο με Δημοψήφισμα, ελεύθερο και καθαρό, θα δοθεί η δέουσα απάντηση.

Αλλιώς…

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)