ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Εκρηκτικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Δοθέντων των τοιούτων πολιτικών μας ήταν επόμενο, όσο πλησίαζαν, έστω και χωρίς επίσπευσή τους, οι εθνικές εκλογές και θα ευρισκόμασταν σε μεταβατική πολιτική κατάσταση οι Μεγάλοι «φίλοι», «σύμμαχοι» και «εταίροι» μας δρομολόγησαν να μη χαθεί η «μεγάλη ευκαιρία» (Τσίπρας και Αναστασιάδης...), ώστε να φτάσουμε σε συμφωνία τύπου «Πρεσπών» («το διπλωματικό αριστούργημα» του Τσίπρα) με Αλβανία (δεν πρόλαβαν, ευτυχώς) και Τουρκία. Προετοιμάστηκε το έδαφος με τα «κοράκια» του Σύριζα, ακολούθησαν τα διάφορα Σημιτάκια, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο ανεκδιήγητος γκαουλάιτερ κ. Πάιατ και τις λεπτομέρειες (για Αιγαίο και Κύπρο) «συζήτησαν», φαίνεται, οι Τσίπρας και Ερντογάν, που ανέλαβε να δώσει την αφορμή με ολομέτωπες, πρωτοφανείς προκλήσεις στο Αιγαίο, Καστελόριζο και ΑΟΖ Κύπρου.

Κάτι όμως (Τραμπ; ΝΔ; Ο Στρατός;) συνέβη και το σχέδιο «σκάλωσε» και, το πιθανότερο, θα πάμε στις εκλογές, τελικά.

Εννοείται, φυσικά, ότι οι «προστάτες» μας έδειξαν, τάχα, αιφνιδιασμένοι και αμήχανοι και το εγχείρημα παραπέμπεται για μετά τις εκλογές...

Θα δούμε. Πάντως η «υπηρεσιακή» Κυβέρνηση δεν πέτυχε με τις διάφορες κινήσεις της (ΚΥΣΕΑ κ.λπ) να δημιουργήσει κλίμα πανικού, να συσπειρώσει (!) τον κόσμο γύρω της(!!), κανείς δεν τόλμησε να προτείνει έκτακτα μέτρα επαγρύπνησης ούτε... αναβολή εκλογών, οπότε έμεινε με το ΚΥΣΕΑ στο χέρι της.      Ελπίζουμε τουλάχιστον.

Φανταζόμαστε η νέα κυβέρνηση, όπως και να σχηματιστεί, μονοκομματικά ή ευρύτερα, να έχει ήδη έτοιμα τα σχέδια και τα μέσα να αποτρέψει ή να αντιμετωπίσει όποια απόπειρα «Ιμίων» και οι όποιοι Σημίτηδες, ΓΑΠαίοι, Τσιπραίοι ή Τσακαλώτηδες, με τους χιλιάδες, δυστυχώς, συνακολούθους να μην ξαναφανούν στην Ελληνική Ιστορία.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)