Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

            Νέα μεγάλη επιδρομή δέχεται η χώρα μας από τις ορδές  των λαθρομεταναστών, που τους βαφτίζουν πρόσφυγες, και που κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά. Η επίθεση αυτή εξαπολύθηκε μεν από την Τουρκία στα πλαίσια των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο (Οζάλ:   «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ' αυτούς») και τους εκβιασμούς με την απαίτησή της για εθνοκάθαρση των Κούρδων της Συρίας, που θα αυξήσει τις μεταναστευτικές ροές.

             Η επιδρομή αυτή κατά της χώρας μας σιγοντάρεται από τις ποικιλώνυμες ΜΚΟ του Σόρος και των λοιπών ευρωπαίων «εταίρων», που «προσκαλούν» με το αζημίωτο (δες «Ε» φύλλο 177 Οκτώβρης 2018 άρθρο «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) νέους επήλυδες από απέναντι, μόλις μεταφερθούν κάποιοι απ’ αυτούς  στην ενδοχώρα. Αλλά τώρα που δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ και  ξεδοντιάστηκε η Χ.Α., το συριζαίικο άλλοθί του (όποιοι αντιδρούσαν στην εισβολή και την κατάληψη από λαθρομετανάστες χαρακτηρίζονταν χρυσαυγίτες, ρατσιστές, φασίστες κλ.π.), θα περίμενε κανείς μια διαφορετική πολιτική από τη ΝΔ. Δηλ. φύλαξη των συνόρων, απαγόρευση της δράσης των χρυσώνητων ΜΚΟ και των ύποπτων δραστηριοτήτων της FRONTEX,  παρακολούθηση της δραστηριοτητας των απέναντι δουλεμπόρων, έγκαιρη προειδοποίηση αναχώρησης των φουσκωτών και αποτροπή πριν περάσουν τα σύνορα. Αμεση  απόδοση ασύλου σε όποιους το δικαιούνται  και όχι  όπως σήμερα, που χρειάζονται χρόνια για να τελεσιδικήσουν («Στο Γραφείο Ασύλου της Θεσσαλονίκης, αλλοδαπός έλαβε ως ημερομηνία προσωπικής συνέντευξης -απαραίτητο στάδιο για την εξέταση του αιτήματος-  για τον Δεκέμβριο του 2023! Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει ως αιτηθείς άσυλο σε κάποια από τις κρατικές δομές ή σε έναν καταυλισμό, καθώς δικαιούται σίτιση, στέγαση και υγειονομική περίθαλψη έως ότου κριθεί το αίτημά του από τις υπηρεσίες. Από το 2015 έως και το 2019, 36.683 αλλοδαποί έχουν λάβει άσυλο στην Ελλάδα (ή καθεστώς επικουρικής προστασίας)» ιστοσελίδα Καθημερινής 7/10/2019}. Αμεση απέλαση όλων όσων δεν μπορούν να έχουν εξαρχής την ιδιότητα του πρόσφυγα, όπως π.χ. Μαροκινοί, Αλγερινοί κλ.π. Σύροι, Ιρακινοί, Ιρανοί μπορεί να χαρακτηρισθούν πρόσφυγες στην Τουρκία, που συνορεύει με τις χώρες τους και μπορούν εκεί να ζητήσουν άσυλο. Στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες.

             Αντ’αυτού η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακολουθεί την ίδια πολιτική με αυτήν του Τσίπρα. Επαφίεται στην «αλληλεγγύη» των ευρωπαίων «εταίρων», που είναι πλουσιοπάροχοι σε υποσχέσεις-κοροϊδίες, αρκεί να κρατήσουμε εδώ όλους τους λαθρομετανάστες. Χαρακτηριστικό δείγμα ανέξοδης «αλληλεγγύης» είναι η επίσκεψη στην Τουρκία του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών με τον Κουμουτσάκο και με τον απερχόμενο φανφαρόνο Αβραμόπουλο. Θέλει  η κυβέρνηση να φτιάξει νέα κέντρα «φιλοξενίας» σ’ όλη την Ελλάδα, παρά τις αντιδράσεις κατοίκων, δημάρχων και περιφερειαρχών. Να τους στεγάσει σε ξενοδοχεία και σπίτια, παντού. Ετσι είναι σαν να προσκαλεί κι’ άλλους να έρθουν, για ν’αλλοιωθεί η κοινωνική συνοχή και να αντικατασταθούν, επι τέλους,  οι «ατίθασοι» Ελληνες.

            Η γιγάντωση της λαθρομετανάστευσης, που υποδαυλίζουν ντόπιοι και ξένοι,  είναι πλέον ένα από τα πιο άμεσα και επείγοντα εθνικά θέματα, που μόνο κυβερνήσεις ελληνικές που προτάσσουν τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν.               Μεχρι τότε...