ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η Αικατερίνη η Μικρή, τουλάχιστον, προβληματική…

 

Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική περίοδο (αφότου καταργήθηκε οριστικά η Βασιλεία) το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί αντικείμενο συνεχούς αρνητικής κριτικής και σκωπτικών σχολίων και μάλιστα παρότι τυπικά στερείται ο θεσμός ουσιαστικών εξουσιών.

 

H κ. Σακελλαροπούλου, προϊόν εξέλιξής της του μεγαλομανούς Ευαγγέλου, προαγωγής (…) του Τσίπρα και τελικής επιλογής του Μητσοτάκη, έδειξε τις διαθέσεις της άμα τη επιλογή της ! Απαίτησε η ανακοίνωση προς αυτήν της επιλογής της να γίνει με «θριαμβική» τελετή σε αίθουσα του ΣτΕ, ενώ μέχρι τότε γινόταν στο σπίτι ή το γραφείο του νέου Προέδρου. Επόμενη απαίτηση ήταν ως όνομά της να είναι Κατερίνα (γιατί τότε όχι Κατίνα ή, επί το οικειότερον, Κατίγκω;), χωρίς, φανταζόμαστε, να είχε προηγηθεί νομότυπη αλλαγή του ονόματος. Κάτι που, αν πράγματι (δεν) συνέβη, θα υπάρχει πρόβλημα ακόμη και ακυρότητας όλων των υπογραφών της.

 

Σημαντικότερο, όμως, είναι όλες οι επόμενες παρεμβάσεις της, που επιβεβαιώνουν την ποιότητα (και σημασία!) της… Προοδευτικότητάς της, όπως οι επίσημοι διορισμοί της, ο σύντροφός της με το γραφείο του, και όλοι οι υπόλοιποι με επιστέγασμα αυτού του Προέδρου του διαβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ ως γραμματέα της Προεδρίας !!

 

Και ακόμη χειρότερο η απειλή που εκτόξευσε με το διάγγελμά της για την 25η Μαρτίου για το 1821 προς όλους τους Ελληνες πολίτες (εκτός, φυσικά, τους πατενταρισμένους, όχι δυστυχώς ευάριθμους(!), ανθέλληνες) ότι θα μας διδάξει «νέο πατριωτισμό, που δεν θα αντιμάχεται τον κοσμοπολιτισμό» !! Κύριε των δυνάμεων!!, και φευ της ανοησίας!

 

Ευχόμαστε ειλικρινά να μην οργιάσουν οι γελοιογράφοι, οι επιθεωρησιογράφοι και το διαδίκτυο, σε βάρος τελικά της Δημοκρατίας και της διεθνούς εικόνας της χώρας και οι υπεύθυνοι της επιλογής και εκλογής της εν λόγω Κυρίας να λάβουν, σύντομα, τα αναγκαία μέτρα…

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)