Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από την Κύπρο κάποιο φως;

 

Στην εγκαταλειμμένη και καταπτοημένη Κύπρο, που πιέζεται αφόρητα απ’όλους να «λύσει» το Κυπριακό, οριστικά (χα!), δηλαδή να «δέσει» εαυτήν στην Τουρκία, περιέργως κάτι γίνεται.

 

Οι διάφοροι Μπίστηδες (Ελλαδίτες) και Δρουσιώτηδες (Κύπριοι) επιτίθενται ως λυσσασμένοι λύκοι στον Αναστασιάδη (!!), γιατί... εμποδίζει τη λύση.

 

Εθεσε veto στην Ε.Ε. για υιοθέτηση «μέτρων» κατά της Λευκορωσίας (άσχετη χώρα με την Ε.Ε.), αν δεν προηγηθούν τα μέτρα κατά του Ερντογάν! Και δηλώνει ότι είναι πρόθυμος για συνομιλίες στη βάση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου και των αποφάσεων του ΟΗΕ, (ενώ το νεόκοπο «παιδαρέλι» του Ερντογάν θέλει «στη βάση των πραγματικοτήτων»!!). Την τελευταία αυτήν «βάση» δέχεται ο Μητσοτάκης(!), δύσκολο όμως ακόμη να το ομολογήσει... Και ούτε λόγος, φυσικά, για προϋπόθεση (sine qua non) την υπογραφή από την Τουρκία του Διεθνούς Δικαίου για τη θάλασσα και την ανακήρυξη των 12 μιλίων παντού (μια που είναι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας, όπως και ο ίδιος λέγει).         Λίγο φιλότιμο, τουλάχιστον!