Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες «κουτο»πονηριές του Μητσοτάκη

 

Εχουμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο της «Ε» ότι ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει πρόσφατα πως έχει προβεί σε νέες σκέψεις και αναθεωρήσεις, προφανώς για να αποσείσει από τον ώμο του τα κατορθώματα της φαμίλιας, φυσικά χωρίς να μας πει ποιες είναι αυτές οι σκέψεις και τι αναθεώρησε!

 

Εννοείται ότι τίποτα τέτοιο δεν ισχύει. Το αποδεικνύουν, από το γερμανόπληκτο Σχοινά, το Ντόκο μέχρι την ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου με τον Παγουλάτο της και τους συντάκτες του Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, δηλαδή εθνομηδενιστές, ανθέλληνες και σκληρούς νεοφιλελεύθερους («θα κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και αναγκαστικά θα αφήσουμε πολλούς πίσω »!!).

 

Τελευταίο «κατόρθωμα»: Στις 10-15 Μαΐου το Οικονομικό Forum Δελφών (που συνέρχεται στο Ζάππειο Αθηνών!) οργάνωσε συζήτηση με τίτλο «οι εύθραυστες ισορροπίες σε γεωπολιτικό επίπεδο ως ιστορική επέκταση της διελκυστίνδας μεταξύ Δύσεως και Ανατολής»!!

 

Στην ουσία υπό το νεφελώδη αυτόν τίτλο το ΕΛΙΑΜΕΠ, το γνωστό κέντρο αφελληνισμού και τουρκοποίησης της Ελλάδας, επιχείρησε να λειάνει το έδαφος για διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, να «λυθεί» αυτό το χρόνιο πρόβλημα υπό την εποπτεία Παγουλάτου, Ντόκου, Γρηγοριάδη και λοιπών ανάλογων «αστέρων».

 

Φυσικά, δεν πέτυχαν τίποτα. Αλλωστε ήσαν αναγκασμένοι να καλέσουν και σοβαρούς ομιλητές, που δεν «επέτρεψαν» να «λάμψουν» οι εχθροί του Ελληνισμού.

 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, πάντως επετέλεσε το... «διεθνιστικό του καθήκον»..., υπό την αιγίδα της...Προέδρου της  Δημοκρατίας!!