Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρχιιμάμης με το ξίφος του Ισλάμ

 

Εχουμε πει και γράψει πολλές φορές ότι το Ισλάμ (Μωαμεθανισμός-Μουσουλμανισμός) είναι η μόνη θρησκεία στην οικουμένη που διαθέτει ως βασικό δόγμα τον «ιερό πόλεμο», το τζιχάντ, δηλαδή το «θάνατος στους άπιστους»! Αλλωστε αυτό ήταν το κύριο όπλο για την ταχύτατη εξάπλωσή του.

 

Ετσι ο Ερντογάν ως, τάχα, ο «ηγέτης και προστάτης των μουσουλμάνων», ιδιαίτερα της αραβικής Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής άδραξε την ευκαιρία της πρόσφατης επίθεσης του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων, για να οργανώσει προσευχή στην Αγια Σοφιά (!) και να εμφανίσει τον αρχιιμάμη της Τουρκίας να  κρατά με ύφος αρχιστράτηγου το «ξίφος» του Ισλάμ!!

 

Ποιους, λοιπόν, απειλεί ο Ερντογάν και θέλει να φοβίσει; Το Ισραήλ; Θα ήταν αστείο ! Στην πραγματικότητα επιδιώκει να ανεβάσει το ηθικό στους Ισλαμιστές, φιλοϊσλαμιστές και φιλότουρκους και στην Ελλάδα σε όσους ελπίζουν ότι θα βλάψουν την Ελλάδα με τη βοήθεια των παραπάνω !

 

Η ειρωνεία της ιστορίας είναι, όμως, ότι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο είναι αυτοί που το στηρίζουν ως γενικώς... άπιστοι, μια που οι πιστοί των θρησκειών της Βίβλου (Παλαιάς και Καινής, δηλ. της νέας) «απολαμβάνουν», κατά το Κοράνι, κάποιας ανοχής, έστω ως «ραγιάδες», δηλ. ποίμνια!!