Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολα τα έχει η Μαριορή, οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» μας έλειπαν

 

Ενώ όλοι θα περίμεναν ότι εκείνοι που θα έσπευδαν να επωφεληθούν από το περίεργο κίνημα των αντιεμβολιαστών (και προσεχώς, πιθανόν των αντιφαρμακιστών!), πέρα από τους γνωστούς ή υπονοούμενους, θα ήταν οι «ομάδες κρούσης» του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ρουβίκωνες, ξαφνικά μας προέκυψαν οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος»(!!), οι ομάδες κρούσης του Κασιδιάρη, η ακροδεξιά της ακροδεξιάς του Μιχαλολιάκου!!

 

Ευτυχώς! Και τούτο, διότι, ακόμη και σε πρώτη ματιά, το «κίνημα» αυτό είναι αφ’εαυτού καταγέλαστο. Η αντίφαση είναι πολύ μεγάλη, για να μπορεί να αποκρυβεί. Οι κατ’εξοχήν εχθροί της Δημοκρατίας, με το έμβλημα μάλιστα των ναζιστών, δεν μπορούν να πλασαριστούν ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος», το σύμβολο, έστω, της Δημοκρατίας.

 

Εκανε λάθος ο Κασιδιάρης! Το έδαφος εκμετάλλευσης του παραλογικού αντιεμβολιαστικού «κινήματος» (ποικίλων εμπνευστών και στόχων...) είναι βαλτώδες(!), λόγω ακριβώς του παραλογισμού του. Αντίθετα, όταν καθοδηγείτο η «Χρυσή Αυγή» για τρίτο (ή και δεύτερο (!) στις φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ...) κόμμα, το έδαφος ήταν πρόσφορο, η πάνδημη αντίδραση κατά της λαθρομετανάστευσης, που διαπερνούσε, φανερά ή υπόγεια, όλους τους κομματικούς φορείς και τους ακομμάτιστους!

 

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί, λοιπόν, να επανέλθουμε επ’αυτών!