ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η έσχατη υποκρισία «Φοβερή» αποκάλυψη : Ο Πούτιν χρηματοδοτεί όργανά του παντού !!

Το Αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ (Υπουργείο Εξωτερικών) αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Ρωσία του Πούτιν έχει διαθέσει 300 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια για χρηματοδοτήσεις φιλικών κύκλων ανά την υφήλιο!! Και εγέλασε πικρά το Πανελλήνιο, με εξαίρεση το πολιτικό σύστημά μας!!

«Εσταξε η ουρά του ποντικού» (ενώ αυτός κολυμπούσε, και κολυμπά, ολόκληρος στο «λάδι που πίνουμε») απάντησε η λαϊκή θυμοσοφία, ενώ το πολιτικό μας σύστημα «εφρύαξε» (και ανησύχησε μέρος του...) και ζητά να αποκαλυφθούν οι χρηματοδόχοι!

Είναι παγκοινώς γνωστό πώς στηρίχτηκαν από αιώνων οι εκάστοτε «αυτοκρατορίες» στις «υπήκοες» χώρες τους ή στις διεκδικούμενες. Και στους πρόσφατους καιρούς τι «κόστιζαν» στις χώρες της βρετανικής (και γαλλικής) κοσμοκρατορίας και σήμερα (ακόμη...) της αμερικανικής, ακόμη και της Σοβιετικής Ενωσης, στις κατακτημένες χώρες και στα φιλικά κόμματα κ.λπ, σε όλο τον κόσμο, όπως της Γερμανίας, προ και μετά τον πόλεμο.

Οσο για τη χώρα μας, ο Ελληνικός χώρος ήταν πάντοτε «πολύφερνη νύφη» λόγω της γεωγραφικής θέσης και του ονόματός της, τουλάχιστο πολιτιστικά, και της ιστορίας της. Ως εκ τούτου, ήταν πάντοτε στόχος η εξασφάλιση φίλων, ατομικά και ομαδικά, ώστε να προωθούν τις πολιτικές, οικονομικές και γεωστρατηγικές επιδιώξεις τους. Και τα διοχετευόμενα χρήματα εξαγορών (άσχετα αν έπαιρναν πολλαπλάσια από εμάς...!) ήταν (και είναι) όχι ευκαταφρόνητα.

Θα μας ενημερώσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τι ποσοστό από τα 300 εκατομμύρια ρώσικα δολάρια δόθηκε στην Ελλάδα; Σίγουρα πάντως υποπολλαπλάσιο των επίσημα γνωστών 50 εκατομμυρίων που έλαβε ο Κοτζιάς (για εξαγορά δημοσιογράφων που στήριξαν το «διπλωματικό αριστούργημα» των Πρεσπών των Τσίπρα-Κοτζιά και, δια παραλείψεων, του Καμμένου). Ενας κόκκος μόνο στην απέραντη άμμο των χρηματικών «παρεμβάσεων» στην χώρα μας.

Θα μάθουμε ποτέ π.χ. τι στοίχισε στις ΗΠΑ η εκτόξευση του ΚΚΕ εσωτερικού (με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του έως τον ΣΥΡΙΖΑ), από 3% στο 36% και στην κυβέρνησή τους  ή στην Γερμανία, του Κυρ. Μητσοτάκη σε αρχηγό της Ν.Δ. και συνακόλουθα πρωθυπουργό της χώρας ή του ενδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ (που τώρα χρηματοδοτείται και από την ελληνική πολιτεία και απλώνεται παντού, απλόχερα...);

Ας «γελάσουμε», λοιπόν, με «το στάξιμο της ουράς του ποντικού» και ας αντιμετωπίσουμε σοβαρά «τους ποντικούς που κολυμπούν στο λάδι που πίνουμε», για να ευοδωθεί ο Αγώνας, πιο γρήγορα, για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση της Ελλάδας».


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)