Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι έχουν να δουν τα μάτια μας. («πόλεμος» για τα «μάτια» των ΛΟΑΤΚΙ)

Ο ΣΥΡΙΖΑ «επέτυχε» να τον στηρίξουν οι περισσότεροι των πολυάριθμων, ως φαίνεται, λεγόμενων του τρίτου φύλου, των ομοφυλοφίλων, κοινώς «γκέι (gay)» και ήταν λογικά αναμενόμενο, μια που τους προσέφερε το «σύμφωνο συμβίωσης» κ.λπ., παρά το ότι αυτό ψηφίστηκε με σχεδόν διακομματική ομοψυχία.
Πλησιάζουν όμως τώρα οι εθνικές εκλογές και ενεργοποιείται εντονότερα η προσπάθεια Μητσοτάκη να διεισδύσει στο χώρο των ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφισέξουαλ, Τρανς, Kουίρ  και Ιντερσέξ), κάτι που είχε ξεκινήσει με την προώθηση των Πατέλη και Γιατρομανωλάκη, οι οποίοι διακήρυτταν την «ιδιοτυπία» τους, ας πούμε.
Ομως η ΛΟΑΤΚΙ οργάνωση «ανήκουν» στον ΣΥΡΙΖΑ και όταν έκανε την εμφάνισή του σε σύναξή τους ο «συνιδιότυπος»(!) κ. Πατέλης, τον απέκρουσαν με την κατηγορία(!) ότι φορούσε κουστούμι και γραβάτα!!! Αυτό, φυσικά, τον αιφνιδίασε και τον «πίκρανε», διότι (υπενθύμισε ότι) ο ίδιος επέτυχε να πείσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να νομοθετήσει υποχρεωτική(!) παρουσία των ΛΟΑΤΚΙ  κατά 25% στα διοικητικά συμβούλια των εισηγμένων (στο χρηματιστήριο) εταιρειών!!
Μήπως θα σχηματιστούν ουρές για τοιούτο πιστοποιητικό;
(Οι θέσεις του ΑΣΚΕ για το κοινωνικού και ατομικού ενδιαφέροντος ζήτημα αυτό στα φύλλα της «Ε» του ΑΣΚΕ: 122 Μάιος 2008, 164 Ιανουάριος 2016,  175 Μάιος 2018 και ιδίως στο φύλλο 172 Οκτωβρίου 2017).