Εκτύπωση αυτής της σελίδας
2/4/2013

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

Κείμενο σε pdf

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ

   Ο νεοναζισμός του μεγάλου γερμανικού κεφαλαίου, που εκπροσωπείται σήμερα από την κ. Μέρκελ, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του πρώτου διδάξαντος: «Λέγε, λέγε ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει.» Πολύ περισσότερο (προσθέτουμε εμείς), όταν τα επαναλαμβάνουν νυχθημερόν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

   Κατηγορούνται, λοιπόν, οι Έλληνες της Κύπρου από τους Γερμανούς ότι ξεπλένουν μαύρο χρήμα, γι’ αυτό τιμωρούνται. Η συνδικαλιστική οργάνωση, όμως, των Γερμανών ανακριτών εκτιμά ότι στη Γερμανία ξεπλένονται ετησίως 50-60 δισ. ευρώ από παράνομες δραστηριότητες, π.χ. εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Από αυτά μόνο το 1% μπορεί ν’ ανακτηθεί από τις αρχές.

   Το λόγο τον εξηγεί ο Ιταλός εισαγγελέας Ρ. Σκαρπινάτο, από τους σημαντικότερους διώκτες της μαφίας: Το γερμανικό μαύρο χρήμα περνά πρώτα από δεκάδες διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ώστε να χάνεται η προέλευσή του. «Αν ήμουν μαφιόζος, θα έκανα επενδύσεις στη Γερμανία», προσθέτει ο εισαγγελέας στο γερμανικό περιοδικό «Capital».

   Η γερμανική έκδοση των «FinancialTimes» συμφωνεί: «Σε καμιά άλλη βιομηχανική χώρα το ξέπλυμα χρήματος δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να καταπολεμηθεί αυστηρά το οργανωμένο έγκλημα.»

   Τι λένε για όλ’ αυτά οι συγκυβερνώντες (την Ελλάδα) εταίροι της κ. Μέρκελ; Και ο άλλος, ο ανεκδιήγητος, που έλεγε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα; Τσιμουδιά οι εθελόδουλοι!