Εκτύπωση αυτής της σελίδας
5/8/2014

ΣΧΟΛΙΑ

Κείμενο σε pdf

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    Ένας αυστηρός επιστάτης που επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας για να μας λέει ότι μια οικογένεια μπορεί και πρέπει να ζει με 300 έως 500 ευρώ το μήνα ( γιατί πλέον μόνο ένας δουλεύει συνήθως σε κάθε οικογένεια ) είναι ο Πολ Τόμσεν. Ο ίδιος, όμως, αμείβεται με 243 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Αλλά και τα υπαλληλάκια του, αντίστοιχα των γερμανοντυμένων της άλλης κατοχής δεν μένουν παραπονεμένα. Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) Αναστασία Σακελλαρίου αμείφθηκε το 2013 με 197.894 ευρώ, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Κουτσός με 164.939 ευρώ και το μέλος Αναστάσιος Γάγαλης  με 153.460 ευρώ.

   Την ίδια ώρα χιλιάδες συμπολίτες μας ψάχνουν στα σκουπίδια για μια μπουκιά ψωμί. Συγκινείται κανείς; Τι θα κάνουμε; Το successstory(δυστυχώς) συνεχίζεται.

 

ΤΟ SUCCESSSTORY ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η κοροϊδία της ανάπτυξης και του successstoryόπως την προκαθόρισαν η Τρόικα και τα υπαλληλάκια της που μας κυβερνούν συνεχίζεται. Η εταιρία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και η κυβέρνηση ανακοίνωσαν την απόφασή τους να κλείσουν τα 2 από τα 3 εργοστάσια που λειτουργούσαν στην Ορεστιάδα και στην Ξάνθη. Το εργοστάσιο της Ξάνθης, όπως και εκείνο της Λάρισας, έχουν κλείσει από καιρό προκειμένου να μετατραπούν σε εργοστάσια βιοαιθανόλης, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Απέμεινε σε λειτουργία μόνο το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας και αυτό με αβέβαιο μέλλον. Με το κλείσιμο των δύο εργοστασίων χιλιάδες εργάτες και αγρότες τευτλοπαραγωγοί έμειναν άνεργοι. Τώρα έκλεισε και το εργοστάσιο των Σερρών. Ως πότε θα τους αφήνουμε να μας κοροϊδεύουν και να συρρικνώνουν την ελληνική παραγωγή;