Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30/11/2014

Ο δοσιλογισμός στα Πανεπιστήμια    Προκαλούν

Κείμενο σε pdf

Ο δοσιλογισμός στα Πανεπιστήμια

Ακούγεται απίστευτο κι όμως συνέβη κι αυτό. Κάποιος γερμανός «ιστορικός», κάτι σαν ανάποδη Ρεπούση, έγραψε βιβλίο για τη γερμανική επιδρομή στην Κρήτη, Απρίλιο-Μάη 1941, ονόματι Χάινς Ρίχτερ. Ούτε λίγο ούτε πολύ περιέγραψε την επιχείρηση αυτή, από αέρος, ιπποτική και δίκαιη και την κρητική αντίσταση βρώμικη και κτηνώδη.

Και εκεί που θα περιμέναμε να ξεσηκωθούν οι πάντες μπροστά στην ακραία αυτή επίδειξη αδίστακτου σωβινισμού το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (!) τον ανακήρυξε επίτιμο διδάκτωρα της ιστορίας(!!!), πρωτοστατούντος του πρύτανη (;) κ. Στεφάνου. Και μάλιστα, παρά το ότι, όταν μαθεύτηκε η πρόθεση της τελετής στο Ωδείο του Ρεθύμνου, ξεσηκώθηκε θύελλα Κρητική και ματαίωσαν το ανοσιούργημα, δε συνετίστηκαν αυτά τα «διανοούμενα» κτήνη, αλλά εν κρυπτώ και παραβύστω, τα μεσάνυκτα ολοκλήρωσαν το έργο τους!!!

Το τερατώδες αυτό φαινόμενο του έσχατου δοσιλογισμού «διανοουμένων» (τρομάρα τους) στη χώρα μας έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, τροφοδοτούμενης με μεγάλα ποσά (και με απύθμενη ανοησία), ελπίζουμε όμως η θρασύτητα της παρανοϊκής αυτής ενέργειας να αποτελέσει την αρχή του τέλους της τρομακτικής αυτής «πνευματικής» σήψης.

 

Προκαλούν

Το τουρκόφιλο μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ στη Θράκη ετοιμάζει συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μειονοτικών Κομμάτων (FUEN), σε μια προσπάθεια ανακήρυξης αιτήματος  «συνδιαχείρησης» της περιοχής μεταξύ Ελλήνων και «Τούρκων» , διότι «ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι απειλούν την εικόνα της Ελλάδας στην ΕΕ». Τι άλλο θα ακούσουμε!! Το θράσος τους δεν έχει όρια. Τα κανάλια μας ενδιαφέρονται για πολύ πιο σημαντικά θέματα, όπως αν πάχυναν ή αν «ξεμαλλιάστηκαν» διάφορες τηλεπερσόνες.