Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφίσα Νοεμβρίου 2003

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Η χώρα μας (και όλος ο κόσμος) έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξασφαλίσει ανθρώπινη ζωή σ' όλους τους πολίτες της, αν η οικονομία προσανατολιστεί προς την παραγωγή, αν προστατεύεται το
περιβάλλον και εφ' όσον κριτήριο οικονομίας δεν είναι το ιδιωτικό κέρδος (που φέρνει την ανεργία και την ακρίβεια), αλλά οι ανθρώπινες ανάγκες.
Γι'αυτό:
 
 
ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Οι ισχυρότερες χώρες επιδιώκουν την εκμετάλλευσή μας. Μόνο αν στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, μπορούμε ν'αναπτυχθούμε και να εξασφαλίσουμε ισότιμη συνεργασία με τις άλλες χώρες. Για να μη συμμετέχουμε στους τυχοδιωκτισμούς της Νέας Τάξης, πρέπει να αποχωρήσουμε απο το ΝΑΤΟ και να απομακρύνουμε τις ξένες βάσεις.
Αυτή την πολιτική δε μπορεί να τη στηρίξει η αστική μας τάξη, γιατί ήταν, είναι και θα είναι εμπορομεσιτική. Γι' αυτό τα μέσα και οι καρποί της παραγωγής πρέπει να ανήκουν ή να ελέγχονται από την κοινωνία. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη.
Γι'αυτό:
 
ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ
Τώρα οι Βρυξέλλες αποφασίζουν για μας και καταστρέφουν τις παραγωγικές δομές μας. Το ευρώ μας κάνει φτωχότερους. Τα χρήματα που παίρνουν από μας (με τις εισφορές, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου κλπ) είναι πολυ περισσότερα από όσα μας
επιστρέφουν ως επιδοτήσεις, προγράμματα κ.λ.π. Έργα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μόνοι μας, περισσότερα, φτηνότερα, καλύτερα και, κυρίως, με τις δικές μας προτεραιότητες, αν δεν είμασταν στην Ε.Ε.
Μόνο έτσι θα έχουμε:
 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Η δημοκρατία είναι αναγκαία προϋπόθεση για κάθε πρόοδο.
Η ιστορική αποτυχία του "υπαρκτού σοσιαλισμού" το αποδεικνύει. Δε θα απεμπολήσουμε τον πολιτισμό μας και την εθνική μας συνείδηση, όπως κάνουν και όλοι οι λαοί, για να διευκολύνουμε την παγκοσμιοποίησή τους. Η ακροδεξιά δημαγωγεί, ενώ
είναι όργανο των ξένων και του μεγάλου κεφαλαίου.
Ο δυτικόφερτος πολιτισμός μας καταστρέφει. Μόνο στηριγμένοι στις παραδόσεις μας, θα ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας και θα βελτιώσουμε τη ζωή μας.
 
 
Η Ε.Ε του Α.Σ.Κ.Ε.

Καργόπουλος Νίκος
Κοντοστέργιος Σεραφείμ
Λαουρδέκης Γιώργος
Λεοντόπουλος Νίκος
Μητσάκη Ελένη
Μπαντή-Βλαχογιάννη Λορέτα
Παλλαδινός Δημήτρης
Στενός Σήφης

ΤΟ ΑΣΚΕ ΖΗΤΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Και όχι μόνο στις εκλογές.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν κατά τη γνώμη του ΑΣΚΕ, ένα αδιαίρετο σύνολο θέσεων, πάνω στο οποίο μόνο μπορεί να διαμορφωθεί μια άλλη πολιτική. Η υποστήριξη προς το ΑΣΚΕ καταδικάζει τους υπευθύνους της σημερινής
 
κατάστασης και ενισχύει την προοπτική γι' αυτή τη πολιτική.
Η ψήφος στο ΑΣΚΕ δεν είναι, λοιπόν, χαμένη ψήφος. Αντιθέτως, χαμένη, ή μάλλον καταστροφική, είναι η ψήφος στα «κυβερνητικά» κόμματα.