Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21/3/2003

Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

  Τα οικονομικά αδιέξοδα του συστήματος, τα αυτοκρατορικά όνειρα και οι απίστευτες ανοησίες της συμμαχίας της Παλαιάς Διαθήκης (ευαγγελιστών και σιωνιστών των Η.Π.Α.), με την συστράτευση των διεθνών στρατών των ορνέων, οδηγούν στην καταστροφή όσων δημιούργησε ο ανθρώπινος πολιτισμός.
Οι δήθεν αντιδρώντες, λόγω διαφωνιών στα ποσοστά των "κερδών",συμπαρίστανται διακριτικά (δεν είναι πολύ μακριά οι "ειρηνικές"επεμβάσεις στην Τσεχοσλοβακία, Αφγανιστάν, στον Κόλπο, στη Γιουγκοσλαβία, και πάλι στο Αφγανιστάν) και- χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας- ετοιμάζουν σχέδια γιατην επικερδή "ανοικοδόμηση".
   Το κυβερνών κόμμα, που από τη μία διαμαρτύρεται για τον πόλεμο κι από την άλλη παρέχει κάθε είδους βοήθεια σ' αυτόν και στην "σύμμαχο" τουρκική χούντα, και το άλλο κόμμα, το άλαλο, που ετοιμάζεται για τη διαδοχή, εξευτελίζουν τη χώρα και προσβάλλουν βάναυσα τον ελληνικό λαό, ακόμη και τους φανατικούς οπαδούς τους.
   Μόνη ελπίδα οι λαοί όπου γης, που κατακλύζουν τους δρόμους εξοργισμένοι από το ανοσιούργημα. Μόνη παρηγοριά, ότι αρχίζουν να κατανοούν τι ηγεσίες-κουίσλινγκς ακολουθούσαν μέχρι τώρα και ότι πρέπει, επιτέλους, να βρουν τρόπους πραγματικής και ανακλητής αντιπροσώπευσης, που να λειτουργεί μόνο για το δικό τους συμφέρον.
   Δεν είναι, όμως, αυτά αρκετά. Πρέπει με κάθε τρόπο, ιδιωτικό ή συλλογικό, να πληγούν οικονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά όλοι όσοι διαπράττουν το άγος. Μόνο αν το κόστος του ανοσιουργήματος είναι μεγάλο και διαρκές, θα υπάρξει ελπίδα για το μέλλον.