Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14/6/2005

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

   Αν ο στόχος της τριήμερης παράστασης ήταν να συμμαζέψει ο δυστυχής Γ. Παπανδρέου τα κομμάτια με τις ετερόκλητες ετικέτες προέλευσης του κόμματός του και του πανευτυχούς Κ. Καραμανλή να επιδείξει πρωθυπουργική αποφασιστικότητα στους εγχώριους και αλλοδαπούς πάτρωνες, φαινομενικά ο στόχος επετεύχθη.
  Ομως, και δυστυχώς γι’ αυτούς, το θέαμα το παρακολούθησε και ο ελληνικός λαός. Το ασύλληπτο θράσος των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που συγκρίνεται μόνο με το μέγεθος της κρίσης στην οποία οδήγησαν τη χώρα και την κοινωνία μας, δεν ήταν αρκετό να καλύψει την απογοήτευση, σε όσους διατηρούσαν ακόμη αυταπάτες, από τα κενά των κυβερνητικών εξαγγελιών.
  Οι ένοχοι των εγκλημάτων δε θα πληρώσουν. Τα προϊόντα του εγκλήματος δε θα επιστραφούν. Θα μείνουν άγνωστες οι νέες παραχωρήσεις στους Αμερικανούς για το «στρατηγικό συνεταιρισμό». Ο πόλεμος κατά των «ρετιρέ» θα φέρει τους νέους «ενοίκους» ή θα παραδώσει τα «κτίρια» στους επενδυτές (!) χωρίς βάρη, τα οποία θα αναλάβουν οι μη έχοντες και κατέχοντες. Το κράτος ευθύνεται γιά την αναποτελεσματικότητα και την καλπάζουσα διαφθορά και όχι οι διοικούντες. Και οι δημόσιοι υπάλληλοι να ετοιμάζονται για τις ανά τριετία βάρδιες στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
  Επόμενο είναι να διερευνούν οι διάφοροι θιασάρχες την αντικατάσταση τέτοιων ηθοποιών. Ελπίζουμε να τους προλάβει ο ελληνικός λαός, που τώρα ξέρει.