ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

15/12/2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ Ε.Ε.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

   Η οικτρή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας με τα τεράστια ελλείμματα και χρέη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Η πορεία αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη από την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ-ΕΕ και πολύ περισσότερο από την κατάργηση του εθνικού νομίσματος και την υιοθέτηση του, γερμανικής έμπνευσης, σκληρού ευρώ, όπως είχε προβλέψει το ΑΣΚΕ από το 2001, που καταδικάζει τη χώρα και τον ελληνικό λαό σ' αυτή την καταστροφική πορεία που μόνο με την αποχώρηση μας από την ΕΕ μπορεί να αναστραφεί.
  Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τους έκπληκτους οι ξένοι και οι εγχώριοι θύτες, που έχουν το θράσος να απαιτούν νέες θυσίες για ν' αυξήσουν τα κέρδη των εκλεκτών τους.

ΣΥΝΟΔΟΣ Ε.Ε.

  Η αποδοχή της προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, που δεν εφαρμόζει ούτε και τις δεσμεύσεις της, από τους κατ' εξοχήν αντίθετους στην πλήρη ένταξή της Γαλλογερμανούς, σημαίνει ότι αυτοί δεν πρόκειται τελικά να εναντιωθούν, για μιά ακόμη φορά, στη βούληση των ΗΠΑ για πλήρη ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ με τους δικούς της όρους.
  Δυστυχώς οι σημερινές κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο συμφώνησαν σ' αυτήν την καταστροφική για τον Ελληνισμό εξέλιξη που θα καταστήσει την Τουρκία ακόμη πιο επιθετική στην Κύπρο, στο Αιγαίο και τη Θράκη. Πλήρης ένταξη της Τουρκίας, εφ' όσον η Ελλάδα δεν απόχωρήσει, θ'ανοίξει την κερκόπορτα στο Αιγαίο.
  Επίσης η εναπόθεση της προάσπισης των εθνικών μας θεμάτων στην Ε.Ε που έχει υιοθετήσει η άρχουσα τάξη αποδεχόμενη τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας, με επιχείρημα την "κοινοτική αλληλεγγύη" και το "κοινοτικό κεκτημένο" είναι καταστροφική για την Ελλάδα. Οι Ευρώπαιοι "εταίροι" υποστηρίζουν μονίμως όλους όσους απειλούν τη χώρα μας (Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία) , όπως πρόσφατα με τη σουηδική προεδρία που ζήτησε την ενταξη των Σκοπίων θεωρώντας προκλητικά ότι το θέμα της ονομασίας ως διμερές δεν πρέπει να είναι εμπόδιο.
  Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός έχει τη βούληση και την αγωνιστικότητα για να ακυρώσει τα σχέδια συρρίκνωσης του Ελληνισμού, όπως παρόμοια στο παρελθόν.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)