ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

15/9/2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΑΣΚΕ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Όπως είναι γνωστό, το ΑΣΚΕ δεν παίρνει ούτε 1 ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση. Οι οικονομικοί του πόροι προέρχονται αποκλειστικά από τα μέλη και τους φίλους του, αφού ούτε έχουμε, ούτε επιθυμούμε να έχουμε την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από οικονομικά ισχυρούς ή ξένα κέντρα ή αδιαφανείς πηγές, όπως άλλα κόμματα.
   Έτσι, η προσφυγή και πάλι στις κάλπες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα απαιτεί δαπάνες που υπερβαίνουν τις δυνατότητες του ΑΣΚΕ. Γι' αυτό το ΑΣΚΕ δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, όπως θα το επιθυμούσαμε, με σκοπό να προβάλουμε πιο αποτελεσματικά τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Έχουμε επίγνωση ότι αυτή μας η απόφαση δημιουργεί πρόβλημα στους πολίτες που ήθελαν να μας στηρίξουν και με την ψήφο τους και τώρα δε θα μπορούν να εκφραστούν και εκλογικά, αλλά δυστυχώς δε γίνεται διαφορετικά..
  Φυσικά, μέσα στις δραστηριότητες του ΑΣΚΕ την περίοδο αυτή περιλαμβάνεται και η συγκέντρωση χρημάτων για να συμμετάσχουμε στις αμέσως επόμενες εκλογές, που φαίνεται ότι δε θ' αργήσουν.
   Σύμφωνα με την πάγια θέση του, το ΑΣΚΕ καλεί τους ψηφοφόρους του να μην επιλέξουν την αποχή, το λευκό ή το άκυρο, που απαξιώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και δημιουργούν προϋποθέσεις ευνοϊκές για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού σε ακόμη χειρότερη βάση από τη σημερινή. Καλεί τους ψηφοφόρους του να ψηφίσει ο καθένας θετικά, το κόμμα εκείνο που θεωρεί ότι οι θέσεις του είναι πιο κοντά στις θέσεις του ΑΣΚΕ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)