ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

7/4/2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΑΣΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

   Από την ίδρυσή της η ΕΟΚ/Ε.Ε. γίνεται συνεχώς πιο απάνθρωπη και η λιτότητά της συνεχώς σκληρότερη και ιδιαίτερα για την Ελλάδα. Σκοπός της είναι μόνο να διασφαλίζει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων των ισχυρών χωρών.
  Οι συνέπειες της συμμετοχής της πατρίδας μας στην Ε.Ε. είναι βαρύτατες. Διάλυση της παραγωγής, της οικονομίας και της κοινωνίας μας και φαλκίδευση της Δημοκρατίας μας. Επιπλέον η Ε.Ε. δε μας επιτρέπει καμιά προοδευτική αλλαγή, επιχειρεί να μας ξεκόψει από τις πολιτιστικές μας ρίζες και στηρίζει κάθε επιβουλή κατά του ελληνισμού, π.χ. όλα τα όργανα και όλοι οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. σε κάθε ευκαιρία υποστήριξαν το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
   Γι' αυτό η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε. είναι ο πρώτος όρος για οποιαδήποτε πρόοδο της χώρας μας, ακόμη και για την επιβίωσή της. Το ΑΣΚΕ συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, με κύριο σκοπό να εξηγήσει και να εκφράσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, την ανάγκη της άμεσης αποχώρησης από την Ε.Ε. και καλεί τους πολίτες που συμμερίζονται τις απόψεις του να το στηρίξουν στην προεκλογική του προσπάθεια.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)