Εκτύπωση αυτής της σελίδας
20/1/2016

Θρίαμβος των Γερμανών και, τελικά, και των Αμερικανών!

Κείμενο σε pdf

Για μεγάλη δυστυχία του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας όλοι οι εχθροί μας (εξωτερικού και εσωτερικού) αλαλάζουν με την εκλογή του Κούλη και της Φαμίλιας ως προέδρου της Ν.Δ., του αυτοαποκαλούμενου «κεντρώου»!

Αρχικά οι Αμερικανοί επιχείρησαν να αλώσουν και την Αντιπολίτευση με εκλογή του Τζιτζικώστα, του αποκαλούμενου Μπούλη, και, για να αποτρέψουν την άνετη (από τον πρώτο γύρο) επικράτησή του, έστω και ακροθιγώς εγγίζοντα το ανύπαρκτο στο πολιτικό προσκήνιο ελληνικό τόξο, Μεϊμαράκη, προκάλεσαν το γνωστό φιάσκο.

Απέτυχαν στον αρχικό στόχο τους, αφού αφανώς οι καραμανλικοί (κεντρώοι) έθεσαν τον εκλεκτό τους εκτός μάχης, και έτσι συμμάχησαν με τους Γερμανούς υποστηρίζοντας το Μητσοτάκη, μια που η προσωρινή (;) συμφωνία Δ.Ν.Τ. και Σόιμπλε εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο, τα οποία ομόθυμα θα υπηρετήσουν και η Κυβέρνηση και η Αντιπολίτευση πλέον.

Πιστεύουμε ότι δε θα προλάβουν να εξοντώσουν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό και να ακρωτηριάσουν την Ελλάδα. Δε θα μπορέσουν να «αλληλοσπαράζονται» ο Αλέξης και ο Κυριάκος, γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι δυο τους συμφωνούν πλήρως σε όλα όπως και τα αφεντικά τους (επί του παρόντος…) και έτσι πολύ γρήγορα θα έχουν την τύχη, και οι δύο, του ελληνοκτόνου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ολα είναι πλέον ανοικτά στο πολιτικό παιχνίδι.