Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10/5/2016

Οι λέξεις φταίνε.. «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα...»

Κείμενο σε pdf

«Ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Αυτά είπαμε, αυτά κάναμε» μας θύμισε ο ανελλήνιστος, που προ ημερών δήλωνε πως θα παραιτηθεί αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.100!

Μας άφησε για μια ακόμη φορά...ενεούς για το μέγα θράσος ν’ αλλάζει «αλήθειες» σαν τα πουκάμισα ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού, αμερικανογερμανική αδεία, με το πρόσφατο  «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και αφήνει πίσω της 6 χρόνια σκοτάδι. Και βλέπει επιτέλους το φως της ανάπτυξης»!!!

Κρυφοί οπαδοί του γκαιμπελικού «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» επιδίδονται διαρκώς στο γερμανικής «επιστήμης» «άθλημα» θεωρώντας τους Έλληνες λωτοφάγους.

Πως όμως να ξεχάσουμε ότι όλοι τους (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) με τους κοινοβουλευτικούς κολαούζους τους  παρέδωσαν τη χώρα ,την ελληνική κοινωνία , τη δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία βορά στους ξένους. Οι προηγούμενοι, τουλάχιστον, δεν παρίσταναν τους αριστερούς. Οι «αριστεροί», που με «πόνο ψυχής»  τις «κόκκινες γραμμές» τις μετατρέπουν σε «ναι σε όλα», τώρα με τους «αυτόματους κόφτες» τους έδωσαν και τα κλειδιά για  ν’αρπάξουν ό,τι απέμεινε με το νέο κατοχικό Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, με τις νέες θηριώδεις περικοπές και τους νέους   δυσβάκταστους φόρους που ψήφισαν τώρα χωρίς «πόνο ψυχής». Και είναι έτοιμοι να ψηφίσουν και τα επόμενα «μέτρα» αρπαγής και λεηλασίας.

Η Αληκτώ, η Μέγαιρα και η Τησιφόνη δεν θα τιμωρήσουν την ύβρι. Μόνο οι Έλληνες μπορούν να γίνουν  οι Ερινύες για εγχώριους και ξένους δυνάστες ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού.