Εκτύπωση αυτής της σελίδας
21/10/2016

Ανώδυνη επίδειξη σουρεαλισμού στο Συνέδριο Ακρως απειλητική αποκάλυψη αντιδημοκρατισμού στην πράξη.

Κείμενο σε pdf

Διασκέδασε το Πανελλήνιο από τα καμώματα των Συριζαίων στο Συνέδριό τους, με τα 2/3 των μελών  ήδη και τα 2/3 των συνέδρων τους...

Ξαναψήφιζαν, όταν απέρριψαν μέρος της εισήγησης!! Υπερψήφισαν για Κ.Ε. όσους «διαμαρτύρονταν» κατά του εαυτού τους, όσους διαλύουν κυριολεκτικά Παιδεία και Υγεία, αλλά με «ιδεολογική» και και κουτσαβάκικη μαγκιά και όσους απειλούνται με αποκεφαλισμό!

Εμπόδισαν τον πρόεδρό τους στην πασοκοποίηση και πήγαν στράφι τα «θα υψώσουμε τον ήλιο πάνω κ.λπ,» (θέλουν όμως τις ψήφους...) και δυσκόλεψαν τον ... Ανασχηματισμό και τις εκλογές(!)

Και γέλασαν (ένοχα;) με το «σύντροφοι και συντρόφισσες» του «δεξιού» συνεταίρου τους, για τις καρέκλες και την κοινή πηγή τους στην Πρεσβεία, όπου σε λίγες μέρες θα παρελάσουν τις διαμαρτυρίες τους!!

Ο αυτοεξευτελισμός, βέβαια, είναι δική τους υπόθεση και η διασκέδασή μας πικρή. Αυτοί μας «κυβερνούν», δυστυχώς. Η στυγνή αποκάλυψη όμως συνεχώς εντεινόμενου αντιδημοκρατισμού (επιεικώς...) και μάλιστα ακόμη και στο χώρο της Δικαιοσύνης (!), με τις ανοικτά σταλινικού τύπου (το δέλεαρ μισθών και αντισυνταγματικής παράτασης καριέρας φαίνεται ότι δεν απέδωσαν) παρεμβάσεις στο, υποτίθεται έστω, ανεξάρτητο έργο της αφήνει τους πάντες άναυδους, με τον τρομακτικό κυνισμό που τις διακρίνει. Και μην ξεχνάμε: ο πρώτος πρωθυπουργός (διακοσμητικός, βέβαια..), στις 22 Απριλίου 1967, ήταν ο... Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου!

Ευχόμαστε (ελπίζουμε λιγότερο, πλέον) οι ανησυχίες μας να είναι υπερβολικές (άλλωστε οι συνθήκες διαφέρουν) και να είναι αλήθεια ότι στη «Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».Ή μήπως όχι ;