Εκτύπωση αυτής της σελίδας
9/1/2019

Για τη γερμανική κάθοδο, στις 10-11/1/19 «GO BACK, FRAU MERKEL»

Κείμενο σε pdf

Αγαλλιά το Μέγαρον (προσεχώς) Ανοχής στην προσμονή της μεγάλης στιγμής να υποδεχθεί την υπό απόσυρση καγκελάριο της Γερμανίας, με όλα τα προσδοκώμενα δώρα της, με την προσφώνηση «WELL COME, FRAU» και «ιδού η χώρα σας», έστω και χωρίς το Λαό της.

          Αγωνιά η Πειραιώς για το πώς  να αντιμετωπίσει τις... πιέσεις της απρόσκλητης Frau και να διατυπώσει τη (δικαιολογημένη) δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά προς ένθερμο οπαδό, τη μοίρα του δεδομένου.

          Και ο ένοικος του Προεδρικού Μεγάρου (ευχόμαστε να) συλλογίζεται αν πρέπει να την ενημερώσει ότι ενδέχεται να καταφύγει στο έσχατο όπλο του, το μέσο για να αποτρέψει το αποτρόπαιο έγκλημα των Πρεσπών, καθιστώντας έτσι μάταιες τις υμνολογίες που ετοιμάζονται να εκπέμψουν την προσεχή Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής, τα βομβύκια της συμφοράς για την... εξαίσια «συμφωνία», ώστε να πλαισιώσουν το σ. Τσίπρα στην πορεία του τέλους του.

          Όσο για τον Ελληνικό Λαό, θα δώσει το «παρών» και την απάντησή του, ακόμη και μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του εκλογικού σκηνικού που του έχουν ετοιμάσει...