ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

12/12/2020

Οι «κυρώσεις», οι ακυρώσεις και το άγος της εξάρτησης

 

Κείμενο σε pdf

            Οταν η προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας  έχει ανατεθεί  σε «φίλους» και «συμμάχους» η  Ελλάδα  και γενικότερα ο Ελληνισμός κινδυνεύουν με συρρίκνωση. Συνυπεύθυνοι, τώρα,  είναι όλοι αυτοί (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Φώφη κ.λπ.) που δε διανοούνται να πράξουν ό,τι είναι αντίθετο με τις επιταγές και τη βούληση «φίλων» και «συμμάχων». Δεν διανοούνται να προασπίσουν τη Ελληνική κυριαρχία. Αντίθετα στα πλαίσια της «νέας δομής» των Ε.Δ. μερικά αποστρατικοποιούνται νησιά του Αιγαίου και ο Εβρος. Ο,τι ζητά δηλ. η Τουρκία.

 

          Ο Μητσοτάκης διατυμπάνιζε την επιβολή κυρώσεων και εμπάργκο ευρωπαϊκών όπλων στην Τουρκία. Οταν όμως στη Σύνοδο της 10-11/12 οι «φίλοι» μας οι Γάλλοι και οι «φίλτατοι» μας φιλότουρκοι Γερμανοί συμφώνησαν ότι  τα συμφέροντά τους υπερισχύουν  και οι  οι «κυρώσεις» να είναι μόνο στα χαρτιά και στο αόρατο μέλλον, ο Μητσοτάκης «είδε» θετικά «σημεία» στην απόφαση !!

 

          Αυτό το συνονθύλευμα των χωρών της  Ε.Ε. δεν τολμά να διανοηθεί ότι θα πράξει οτιδήποτε είναι αντίθετο με τα αμερικανικά συμφέροντα, ιδιαίτερα με την Τουρκία, και μάλιστα για  να μη «δυσχεράνει» το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.  Αυτή η Ε.Ε θα προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα ;

 

          Οι «κυρώσεις» αναβάλλονται , λένε, για τη Σύνοδο της 25ης Μαρτίου 2021 !! Πως όμως ο Μητσοτάκης θα απόσχει από τους εορτασμούς της επετείου του 1821; Ισως ως εναλλακτική λύση θα ήταν να αποστείλει στη θέση του την χρυσοποίκιλτη πρόεδρο των εορτασμών, που θα τύχει, μάλιστα, και της επιδοκιμασίας Τσίπρα, μια και τον ξενάγησε στα άδυτα της αμερικανικής του διαδρομής.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)