ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

11/11/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

   Τα ξένα όρνεα που καταδυναστεύουν τη χώρα μας δε δυσκολεύτηκαν να συνασπιστούν με τη μορφή της τρόικας και να συμφωνήσουν με ποιο τρόπο θα κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό. Δεν ήταν το ίδιο εύκολο να συμφωνήσουν στη διανομή της λείας, γι’ αυτό και η δυστοκία στη συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος.
  Τελικά, αποκαταστάθηκε μια νέα ισορροπία με τις διάφορες μερίδες του ξένου παράγοντα να εκφράζονται στην κυβέρνηση με τους υποτελείς-εκπροσώπους τους, με τη γερμανική ενισχυμένη σε βάρος της αμερικανικής.
  Ο πρωθυπουργός που υπηρετούσε τους τραπεζίτες, αφού απεδείχθη και ανίκανος ακόμη και ως υπηρέτης, αντικαταστάθηκε από τους ίδιους τους τραπεζίτες. Οι άθλιοι των ΜΜΕ πανηγυρίζουν. Ο κ. Σαμαράς εξόργισε τον κόσμο που τον ανέδειξε με την κατά κράτος υποχώρησή του στις πιέσεις της Ε.Ε., του Ε.Λ.Κ. και των νεοφιλελεύθερων του κόμματός του. Οι αρχιτέκτονες της συγκυβέρνησης θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το νέο σχήμα και πέραν του Φεβρουαρίου, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.
  Στον ελληνικό λαό δεν απομένει καμιά άλλη διέξοδος παρά η απελευθέρωσή του από το καθεστώς κατοχής της τρόικας, απ’ ολόκληρο το πλέγμα της εξάρτησης, πρώτα και κύρια από την Ε.Ε. και το ευρώ της, που μας οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή και δε θα μας επιτρέψουν ποτέ να ανορθωθούμε.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)