ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

4/10/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  Οι εντολές της τρόικας για τη διαρκή επιβολή όλο και πιο αδιανόητων μέτρων φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, που εφαρμόζει κατά γράμμα η κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου με συναυτουργούς τους βουλευτές τους και, δυστυχώς, τον κ. Παπούλια, έχει αποχαλινώσει πλήρως την ευρωπαϊκή ακρίδα, που απεργάζονται τη λεηλασία της περιουσίας της χώρας. Με εταιρείες τύπου «Εύρηκα», που για ψίχουλα θέλουν την εκχώρηση σ’ αυτούς όλης της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων επιχειρήσεων, για να ερημοποιήσουν την Ελλάδα.
  Η επιδρομή της Ε.Ε. κατά της Ελλάδας, όμως, δεν μπορεί να κρύψει τον κίνδυνο κατάρρευσης του ευρώ και των τραπεζών τους και, στο βάθος, τη διάλυση της ευρωζώνης και της Ε.Ε. Κι αυτό, επειδή οι πλούσιες χώρες της Ε.Ε. δεν είναι διατεθειμένες να μοιραστούν τα πλούτη που αποκόμισαν από τις πιο αδύνατες μέσω των θεσμών της Ε.Ε. και της επιβολής του ευρώ.
  Αν περιμένουμε ως τότε θα είναι πολύ αργά για μας. Η σωτηρία της χώρας προϋποθέτει την αποχώρησή μας από την Ε.Ε. και την εφαρμογή μιας πολυδιάστατης πολιτικής με γνώμονα τα συμφέροντα της χώρας και του ελληνικού λαού.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)