Εκτύπωση αυτής της σελίδας
6/9/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ «ΕΤΑΙΡΩΝ»

  Πριν αλέκτορα φωνήσαι ούτε το «Μεσοπρόθεσμο» αρκεί πλέον στα αρπακτικά όρνεα, που αποκαλούν «εταίρους», για την πλήρη εξαθλίωση και τον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού. Απαιτούν νέα μέτρα διαρκώς, στοχεύοντας στην πλήρη διάλυσή μας, με τη θανατηφόρα ύφεση που μας έχουν επιβάλει, και καταστρέφουν έτσι ό,τι έχει απομείνει από τις παραγωγικές δομές της Ελλάδας υποθηκεύοντας το μέλλον του τόπου. Σκοπός τους, σύμφωνα με τα γερμανικά σχέδια, είναι το ξεπούλημα της περιουσίας της χώρας και ο υποβιβασμός των Ελλήνων σε κατάσταση οιονεί δουλείας, ώστε να επιβάλουν τις Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), όπου γερμανοί βιομήχανοι και άλλοι «εταίροι», στο όνομα της ανάπτυξης, θα λειτουργούν ασύδοτα με δικό τους φορολογικό και δικό τους μεσαιωνικό εργασιακό καθεστως.
   Τη δόξα των γερμανών ζήλεψαν ο ΣΕΒ και οι «έλληνες» τραπεζίτες, που ευαγγελίζονται να μετατρέψουν τη χώρα σε «παράδεισο», εφόσον δε θα φορολογούνται και εφόσον οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν σε συνθήκες δουλείας. Δεν είπαν όμως αν θα επαναπατρίσουν για την ανάπτυξη της χώρας τις δυσθεώρητες καταθέσεις τους στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς ευημερούν, ενώ έχουν χρεοκοπήσει ή πουλήσει τις επιχειρήσεις τους.
   Τα κατοχικά ανδρείκελα, αφού εκ προοιμίου πάντα δέχονται ό,τι τους πει η τρόικα, ετοιμάζονται για τα νέα ψευτοδιλήμματα. Και πάλι περί δραχμής (Διαμαντοπούλου: «ο επόμενος πρωθυπουργός να είναι ο πρωθυπουργός της δραχμής», Δασκαλόπουλος : «ή ευρώ ή μαύρη πείνα»). Και ο ολίγιστος, αμετροεπής, μωροφιλόδοξος, που φοβάται μόνο για την «πολιτική προοπτική» του, πώς θα διαφύγει όταν τα πράγματα σφίξουν ;