ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

24/7/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΑΣ

   «Ό,τι δώσαμε εμείς οι Γερμανοί θα το πάρουμε πίσω πολλαπλάσια», αναφώνησε θριαμβευτικά η καγκελάριός τους. Θα το πάρουν με την εσαεί υποδούλωση του ελληνικού λαού και τη διαρκή λεηλασία της Ελλάδας, που αποφάσισαν στις Βρυξέλες, για να σώσουν το ευρώ τους, και απλώς το ανακοίνωσαν στη μαριονέτα που παριστάνει τον πρωθυπουργό. Κι αυτός το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μετέχουν και οι ΗΠΑ στο φαγοπότι.
  «Δε θα χρεοκοπήσουμε», θριαμβολογούν τα άθλια οργανέτα τους, έστω και αν αυτό προβλέπει το σχέδιό τους, ώστε οι ξένοι τοκογλύφοι να εξακολουθούν να απομυζούν κάθε ικμάδα του ελληνικού λαού, που ήδη τον έχουν χρεοκοπήσει, και απεργάζονται τα νέα διαρκή μνημόνια, τα νέα δεσμά, που πολύ σύντομα θα φέρουν. Όσοι έντιμοι τρέφουν, ακόμη, αυταπάτες ότι με τις πρόσφατες αποφάσεις της Ε.Ε. η Ελλάδα μπορεί να έχει καλύτερο μέλλον πολύ σύντομα θα διαψευσθούν. Το ψέμα, άλλωστε, έχει κοντά ποδαρια, όπως και η προπαγάνδα τους.
   Τα περί ανάπτυξης που ψελλίζουν δεν είναι αστειότητες, είναι θράσος, επειδή το σχέδιό τους με τα μνημόνια είναι ο εξανδραποδισμός μας, με όπλο την αυξανόμενη φτώχεια στα όρια της πείνας, που πολλοί ήδη τα ξεπερνούν, όπως κατά τη γερμανική κατοχή, για να μην έχουμε, νομίζουν, αντιστάσεις.   
   Είναι σαφές πλέον ότι έχουμε να κάνουμε με ξένη κατοχή, που υπερβαίνει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός έχει ήδη δείξει ότι δεν ξεχνά το 114 και ξέρει πλέον τους κατακτητές του


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)