Εκτύπωση αυτής της σελίδας
3/1/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

   Ο εγχώριος εσμός των υποτακτικών στην Ε.Ε., τραπεζιτών, πολιτικών και λοιπών κολαούζων, νομίζουν ότι, κουνώντας το μπαμπούλα της δραχμής, θα τρομοκρατήσουν το χειμαζόμενο από τα αλλεπάλληλα μνημόνιά τους ελληνικό λαό, για να δεχθεί τα νέα πιο ανελέητα, σκληρά και αδιανόητα μέτρα που εξυφαίνονται από τους τροϊκανούς, για να τα εφαρμόσει ο εκλεκτός τους κ. Παπαδήμος.
    Και τι δε λένε για τη δραχμή. Επιστροφή στην εποχή των σπηλαίων, στο μεσαίωνα, στο 1950. Ενώ με τη «στρατηγική» τους «επιλογή», το ευρώ, πεινάμε πολιτισμένα, ευρωπαϊκά, γερμανικά, με τη χώρα μας υποτελή.
    Οι μη εξαιρετέοι κ.κ. Καρατζαφέρης, Προβόπουλος, Φ. Κουβέλης, Ράπανος, Στουρνάρας, Παπούλιας, Π. Καψής είναι οι δράστες των νέων κινδυνολογιών, όπως παλαιότερα με τη διαβόητη 6η δόση οι ερίτιμες κυρίες Δαμανάκη και Διαμαντοπούλου.
   Ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο ότι το ευρώ και η Ε.Ε. είναι βρόχος για τον ίδιο και την πατρίδα μας και, για ν΄ απαλλαγούμε, θα πρέπει να πράξουμε τα αντίθετα απ’ αυτά που μας συμβουλεύουν, δηλ. ν’ αποχωρήσουμε από την Ε.Ε. και το ευρώ τους.