Εκτύπωση αυτής της σελίδας
18/7/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ

   Το συγκλονιστικό με αυτή την κατοχική κυβέρνηση δεν είναι ότι έχει παραδώσει «γην και ύδωρ», ότι έχει προκλητικά σφαγιάσει τόσους εργαζόμενους, ότι πασχίζει με κάθε τρόπο να αφανίσει κάθε έννοια κράτους και πρόνοιας και να τα χαρίσει όλα στις τράπεζες και στους δανειστές-τοκογλύφους, αλλά ότι δε νιώθει την παραμικρή ανάγκη να τηρήσει ούτε καν τα προσχήματα.
   Έτσι, πολύ απλά ο ερχομός τους Σόιμπλε συνοδεύεται από την απόφαση του Γενικού Διευθυντή Αττικής, που απαγορεύει τις συναθροίσεις άνω των 3 ατόμων σε μεγάλα τμήματα της πόλης. Μη τυχόν και δυσανασχετήσει ο αφέντης! Δεν σκέφτηκαν καν οι κυβερνητικοί φωστήρες μιαν άλλη διατύπωση, έτσι για τους τύπους, για να μην ανατριχιάσει ο κόσμος με τις αυτονόητες και τυπικές πλέον ταυτίσεις με την περίοδο της χούντας. Μάλλον φαντάστηκαν ότι δε θυμόμαστε ή απλώς δεν τους απασχολεί και αν θυμόμαστε…
   Κάποια στιγμή σ’ αυτή τη χώρα θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι οδηγίες, αποφάσεις, εντολές, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου κ.λπ. του οποιουδήποτε γελοίου ηγετίσκου ή θλιβερού υπαλληλάκου των ξένων αποικιοκρατών δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της χώρας.