Εκτύπωση αυτής της σελίδας
5/1/2015

Προς τους φίλους του Α.Σ.Κ.Ε.

Κείμενο σε pdf

Ανακοινώνουμε ότι για λόγους οικονομικούς δε μπορούμε, δυστυχώς, να πάρουμε μέρος σε αυτές τις εκλογές της 25ης Γενάρη, κάτι για το οποίο δεν ευθυνόμαστε μόνο εμείς, αλλά και όλοι όσοι, ενώ θα ήθελαν την εκλογική μας συμμετοχή, ειδικά τώρα μέσα στην εικόνα τρελοκομείου που  κυριαρχεί, δεν προσφέρονταν  ποικιλότροπα για την αποτροπή του.

Ομως και παρά τα εξωπραγματικά, σουρεαλιστικά που εκτυλίσσονται μπροστά μας (ή και ακριβώς γι αυτό!) πρέπει να αποκλείεται η αποχή όποιου υπεύθυνου πολίτη, η λευκή ή άκυρη ψήφος και ειδικότερα η καταναγκαστική βάσει των ψευτοδιλημμάτων, που μόνο τον ελληνικό λαό δεν αφορούν.

Κατά την εκτίμηση του Α.Σ.Κ.Ε. πρέπει η ψήφος να είναι θετική. Δεν υπάρχει, πλέον, η αντίθεση μνημονιακών και αντιμνημονιακών. Ολοι τους που επιδιώκουν κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση είναι ουσιαστικά μνημονιακοί, μια και όλοι τους υπόσχονται ... διαπραγματεύσεις ή memoranda με την τρόικα και ανάπτυξη ... εντός Ε.Ε. και ευρώ!!

Το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή της ψήφου μας πρέπει να είναι η αξιόπιστη  διακήρυξή τους για την αναγκαιότητα μετώπου Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, δηλ. πρωταρχικά η απελευθέρωση μας από τη νέα κατοχή.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά κείμενά μας.