ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

21/9/2015

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20/9/2015

Κείμενο σε pdf

 Οι χθεσινές, express και καθ’ υπόδειξη. εκλογές διεξήχθησαν υπό καθεστώς πρωτοφανούς πόλωσης, με τον ελληνικό λαό να έχει βομβαρδιστεί επί εβδομάδες με ψευτοδιλήμματα με τα οποία αποκρύπτονταν τα πραγματικά προβλήματα της ξένης κατοχής και επιτροπείας που έχει επιβληθεί στη χώρα και στην κοινωνία μας. Eπικράτησαν, δυστυχώς, στη νέα Βουλή οι παλιοί και νέοι υποστηρικτές της υποταγής και καταστροφής της Ελλάδας.  Κανένα από τα κομματα της νέας Βουλής  δεν αντιτίθεται ουσιαστικά ούτε στην Ε.Ε. ούτε στο ΕΥΡΩ της και φυσικά στο νέο μνημόνιο και αυτό,δυστυχώς, είναι επιτυχία των ξένων, ιδιαίτερα των ΗΠΑ που θα έχει κυβέρνηση της αρεσκείας της.

 Ομως ας μην θριαμβολογούν. Γνωρίζουν ότι τα προσωπεία  σύντομα θα πέσουν με την καταστροφή που έρχεται και το μεγάλο ΟΧΙ θα τους στοιχειώνει πάντα.

 Το ΑΣΚΕ, που δεν είχε τα οικονομικά μέσα για να συμμετάσχει στις εκλογές, συνεχίζει τον αγώνα του για ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ που η αξία του θα γίνεται ευρύτερα κατανοητή ως αναγκαία προϋπόθεση επιβίωσης και προόδου.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)