ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

29/10/2015

«Κόκκινα δάνεια» : Η ευκαιρία για ν’ αρπάξουν τις ελληνικές περιουσίες

Κείμενο σε pdf

Βρήκαν την ευκαιρία  τα ξένα και τα εγχώρια αρπακτικά για να καταληστεύσουν τις ελληνικές περιουσίες,  δηλ. όσες έχουν απομείνει μετά την καταλήστευση τους  από  τα  αλλεπάλληλα μνημόνια. Βρήκαν την ευκαιρία με αυτούς της  κυβέρνησης Τσίπρα, που λένε ναι σε όλα αλλά «κατά βάθος διαφωνούν ως αριστεροί».

Με πρόσχημα την, για πολλοστή φορά, «ανακεφαλαιοποίηση» των τραπεζών ΗΠΑ και Ε.Ε. απαιτούν εδώ και τώρα να «ρυθμισθούν» τα «κόκκινα δανεια» με την απειλή του κουρέματος των καταθέσεων.  Τις τράπεζες τις λυμαίνονται ιδιώτες τραπεζίτες , παρόλο που το κεφάλαιό τους είναι δημόσιο με τις αλλεπάλληλες  «ανακεφαλαιοποίησεις» με δανεικά που πληρώνει με το αίμα του ο ελληνικός λαός.

 ΗΠΑ και Ε.Ε. προωθούν  τα ξένα όρνεα, δηλ. τα κερδοσκοπικά κεφάλαια  ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού, που θέλουν  να εξαγοράσουν  έναντι πινακίου φακής τα «κόκκινα δάνεια» για να αποκτήσουν από  όποιον χρωστάει σπίτια, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, ιχθυοτροφεία κ.λ.π.  Οι πλειστηριασμοί των ελληνικών περιουσιών δεν θα τους αρκεί. Στα σχέδια τους είναι η απαίτηση  αποπληρωμής όλου του υπόλοιπου δανείου για να φτωχοποιηθούν  άρδην οι Ελληνες και να είναι ευάλωτοι και υποταγμένοι στη καταλήστευση της χώρας και παθητικοί στο ξεπούλημα της  εθνικής μας κυριαρχίας.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)